kanadı burkuldu ucarken düştü

MetetrAsf

Yeni Üye
Gençler Lütfen Yardım Edin 2 Ay Önce Bir Muhabbet Kuşu Aldım Adı Badem. yaklaşık 6 7 hafta önce ben onu elime alıyordum. o yukardan çıkmaya aşağıdan cıkmaya derken kanadı burkuldu ucarken düştü Ve Benden Heeep Kaçmaya Başladı Nasıl Alıştırabilirim!!??

Sürekli onunla ilgilenin kovalamayın seveceği gıdalardan elinizle yedirin. Ancak zamanla düzelebilecek bir durum hemen olacak iş değil keyifli hobiler

Yusuf Kürşat AKKUŞ Abi Kimon Yedirmeye Çalıştım Korktu Biraz Önü ıslandı Gıda Tavsiye Edermisin ?

Elle dal darı yedirebilirsin sana tekrar ısınması için. Muhabbet kuşları dal darıya hayır diyemez:) Ama dal darıyı ilk verdiğinde çok yavaş olmaya çalış. Yavaş yavaş yaklaştır ve ağzını kadar getirdiğinde de bir müddet bekle yemesi için. Yoksa korkup kaçabilir.
Bu arada bu iş ilgiyle olacak iş. Sürekli yanına gidip alçak ses tonuyla onunla konuş. Bunu yaparken elin onun görebileceği bir yerde olsun, elinden zarar gelmeyeceği kafasına yerleşsin.

sevdiği yiyecekleri ya da yemleri yakınına koyup bekleyebilirsin. yavaş yavaş gelip senin yanında yemeye çalışacaktır. bir müddet dokunma. bırak sadece senin yanında güvenle yiyebileceğini anlasın. ondan sonra elinden de yemeye başlayacaktır. sabır gösterirsen zamanla alışır.

Konularda acil, yardım, lütfen bakın gibi cümleler kullanmak forum kurallarına aykırıdır. Lütfen konu başlıklarını sorun/sorunun içeriğine uygun anlaşılır bir şekilde açalım.

Geri