Kanadı kırık kuş çifteşir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serois
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serois

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar dişi kuşumun kanadı kırıldı veterinere bile götürmüştüm bi 5-6 ay önce dibinden kırıldığı için bir şey yapamayız denildi. erkek kuşum çifleşmiyorlar yuvalığını falan taktım ama hiç o yönlere girişmiyolar yaklaşık 1.5 senedir beraberler. kalamar kemiği gerwit vitamini kuş kumu hatta en kaliteli yemi mamayı alıp koyuyorum çocuklarını görmek istediğim için. evimizin evlatları oldular. her şeylerini en kaliteli şekilde veriyorum parasına bakmadan. sizce ne olur?

IMG20220929033440.jpg

Merhabalar maşallah ikisi de birbirinden güzel. Veteriner röntgen çekerek mi bu şekilde açıklama yaptı peki. Birde kanadının nerden zarar gördüğü de önemli. Röntgen çekip yorum yaptıysa doğrudur. Çünkü aynısı bı tanıdığımızin başına geldi. 😕

Merhabalar maşallah ikisi de birbirinden güzel. Veteriner röntgen çekerek mi bu şekilde açıklama yaptı peki. Birde kanadının nerden zarar gördüğü de önemli. Röntgen çekip yorum yaptıysa doğrudur. Çünkü aynısı bı tanıdığımızin başına geldi. 😕
teşekkür ederiz evet röntgen çekti. çocukları olmasını çok istiyorum araştırıyorum ama bu konuda bir bilgi yok maalesef

Onlar çok hassaslar bu durumu hissetip psikolojisini etkilemiş olabilir. Etkilediği için de verim alinamayabilir. Ama böyle bir şey başıma hiç gelmedi sadece yorum. Bu konuda fikir sahibi olanlar umarım yazar. Geçmiş olsun 😔🙏🏻

Geri