Oykubulunur Meraklı Üye Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 334 Tepkime puanı 129 19 Şub 2020 #1 Dün fark ettim bugün daha belirgin geldi. Acaba kan mıdır burunla gaganun birleştiği yerdeki kahverengi lik endişelendim. rbt Resim rbt kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim imgyukle.com rbt Resim rbt kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim imgyukle.com
Dün fark ettim bugün daha belirgin geldi. Acaba kan mıdır burunla gaganun birleştiği yerdeki kahverengi lik endişelendim. rbt Resim rbt kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim imgyukle.com rbt Resim rbt kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim imgyukle.com
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 19 Şub 2020 #2 Kafeste bir yere çarpmış veya kaşırken sürtmüş olabilir.
Oykubulunur Meraklı Üye Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 334 Tepkime puanı 129 19 Şub 2020 #3 Levent ACAR' Alıntı: Kafeste bir yere çarpmış veya kaşırken sürtmüş olabilir. Genişletmek için tıkla ... . Yapabileceğim bir şey yok heralde öyleyse Teşekkür ederim
Levent ACAR' Alıntı: Kafeste bir yere çarpmış veya kaşırken sürtmüş olabilir. Genişletmek için tıkla ... . Yapabileceğim bir şey yok heralde öyleyse Teşekkür ederim