Toz haline getirip blok yapsam ?haşlanmış yumurta kabugunu fırında 10 dk pişirip toz haline getirin. Kuş kumuna karıstırıyorum ben
Nasıl blok haline getireceğim ? Biliyormusunuzoda olur
Ben üretime başlayacağım kuşlarda fazla kalamar kemiği tüketiyor.bende farklı bir yöntemle kalsiyumu vermek istiyorumanladığım kadarıyla sizin kuşlar koyduğunuz gibi kemirip bitiriyor. kafese bir tahta parçası takarsanız (kütük dilimi vs.) onu kemirmeye başlarlar ve uzun süre uğraşırlar. tahtayı kemirmeye alıştıklarında takarsınız kalamarı. ben kendim böyle yaptım
Minaral blok alsam kalsiyum ihtiyacını giderirmiÜretim için kullanacaksanız . Grit kum ve bu ürünü kullanabilirsiniz.
https://www.trendyol.com/versele-laga/calci-lux-kalsiyum-takviyesi-100-gr-bolunmus-urun-p-62891704
Ben toplu malzeme alıyorum kalamar kemiği olmuş tanesi 10 TL toplu alınca oluyo 400 TLMineral blok kalamar kemiği grit kuş kumu ve gaga taşı hepsinin kafeste olması gerek birbiri yerine geçmez eğer çok yiyip bitiriyolarsa arkadaşın dediği gibi her zaman vermeyin. Ben olsam paraya kıyıp yine alırdım seviyolar çünkü kalamarı. Bir diğer seçenek de gidip kendinin toplayabilirsiniz doğal temizler verirsiniz. bedavaya da felmiş olur hem
Mineral blok kalamar kemiği grit kuş kumu ve gaga taşı hepsinin kafeste olması gerek birbiri yerine geçmez eğer çok yiyip bitiriyolarsa arkadaşın dediği gibi her zaman vermeyin. Ben olsam paraya kıyıp yine alırdım seviyolar çünkü kalamarı. Bir diğer seçenek de gidip kendinin toplayabilirsiniz doğal temizler verirsiniz. bedavaya da felmiş olur hem
Hepsine gerek yok. Sadece grit kum ve kalamar kemiği olması yeterli.Mineral blok kalamar kemiği grit kuş kumu ve gaga taşı hepsinin kafeste olması gerek birbiri yerine geçmez eğer çok yiyip bitiriyolarsa arkadaşın dediği gibi her zaman vermeyin. Ben olsam paraya kıyıp yine alırdım seviyolar çünkü kalamarı. Bir diğer seçenek de gidip kendinin toplayabilirsiniz doğal temizler verirsiniz. bedavaya da felmiş olur hem
Mineral blokların içinde alçı var ve bu yüzden ucuzlar.Minaral blok alsam kalsiyum ihtiyacını giderirmi
Gaga taşı gagaları için gerekli değil mi ben hepsi kullanıyorum hepsinden de yiyor azar azar grit kum hariçHepsine gerek yok. Sadece grit kum ve kalamar kemiği olması yeterli.
Mineral blokların içinde alçı var ve bu yüzden ucuzlar.
Ben geçen sene 500 gram kalamar kemiği almıştım. 2 tane sultan papağınım olmasına rağmen, hala elimde uzun zaman yetecek kadar kalamar kemiği var.
https://urun.n11.com/gaga-taslari/murekkep-baligi-kalamar-kemigi-250-gr-P425532994
Bu bloklarda mutlaka extra katkı vardır belki kalamar yerine verilebilir ama bence en güzeli kalamar en iyi seçenek her zaman vermemek sanırımBen toplu malzeme alıyorum kalamar kemiği olmuş tanesi 10 TL toplu alınca oluyo 400 TL
Kalamar kemiğindeki kalsiyumu başka yöntemlerle vermeyi çalışıyorum ve internete kalsiyum bloklarını fark ettim
Gaga Taşı 1 Adet ( Kalsiyum Blok ) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gaga Taşı 1 Adet ( Kalsiyum Blok ) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gaga Taşı 1 Adet ( Kalsiyum Blok ) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ben bunlardan kullanmıyorum benim gaga taşım markasız petshoptan alıyorum içi karışık taş kumu preslemişler gibi bunlar full alçı sanırım. Bu arada quik kalamar kemiği alıyprum en son 8tl ye aldım sanırım kutusundan 2 tane çıkıyorEslem Tohumculuk Kuşlar Için Gaga Taşı 50 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Eslem Tohumculuk Kuşlar Için Gaga Taşı 50 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnternettenmi aldınızBen bunlardan kullanmıyorum benim gaga taşım markasız petshoptan alıyorum içi karışık taş kumu preslemişler gibi bunlar full alçı sanırım. Bu arada quik kalamar kemiği alıyprum en son 8tl ye aldım sanırım kutusundan 2 tane çıkıyor
Belki bu tür gaga taşı kullanılabilir. Benim de kafesimde var. Fakat mecburi değil.Gaga taşı gagaları için gerekli değil mi ben hepsi kullanıyorum hepsinden de yiyor azar azar grit kum hariç