Limon boncuk
Meraklı Üye
Kana benziyor, bu arada ters takılmış kalamar kemiğiMerhabalar kalamar kemiğinin üzerinde kırmızı leke var kuşlarımda kan göremedim nedir bu kan fln mı
Başka ne olabilir ne yapmalıyım kuşlarım şuan gayet sağlıklı bir kanda göremedim çıkardım kalamar kemiğiniKana benziyor, bu arada ters takılmış kalamar kemiği
Acaba bir tüyünü kuşum koparmıştı onun ucunda kan vardı acaba o olabilir miKana benziyor, bu arada ters takılmış kalamar kemiği
Bilmem ki ağzında oynadıysa biraz ucu değmiş olabilirAcaba bir tüyünü kuşum koparmıştı onun ucunda kan vardı acaba o olabilir mi
Bir sorın olabilir mi inşallah öyle bir şeydirBilmem ki ağzında oynadıysa biraz ucu değmiş olabilir
Gözlemlemeye devam edin kuşları, açık yara vs görürseniz bildirinBir sorın olabilir mi inşallah öyle bir şeydir
Kafesten çıkardım zaten olabilir oda küf gibi durıypr onu temizleyip takim mi tekrardanKuşların dışkılarınıda gözlemleyin dışkılamış olabilir.
Neyi temizleyeceksiniz ?Kafesten çıkardım zaten olabilir oda küf gibi durıypr onu temizleyip takim mi tekrardan
Kalamr lemiğiniNeyi temizleyeceksiniz ?
Temizleyebilrsiniz bununla ilgili forumda konu var oradan bakarak yıkayabilirsiniz bilmiyorsanız.Kalamr lemiğini
TeşekkürlerTemizleyebilrsiniz bununla ilgili forumda konu var oradan bakarak yıkayabilirsiniz bilmiyorsanız.
Ben bulamadım o for mu link atabilirmisiniz rica etsemTemizleyebilrsiniz bununla ilgili forumda konu var oradan bakarak yıkayabilirsiniz bilmiyorsanız.
Ben bulamadım o for mu link atabilirmisiniz rica etsem