Yeni temizledim o yüzden şuan kakası yok altında yapar yapmaz atarım Evet yeşillik koymuştum ishal olmasın diye az veriyorum bir dahaki dışkısına göre anlaşılır herhalde ne olduğu. evet ilk kez aynı yere tepe halinde yapmış ve yapışmışlar normalde her yere dağınık yapardı neyse gevezelik ettim ben size atarım dışkı fotoğrafınıYeşillik mi yedi? Anlık olarak yenilen besine göre dışkı değişebiliyor bir de dışkılar yapışmış birbirine. Altını temizleyip yeniden fotoğraf atar mısınız?
Tamamdır atın, bakalım. Yenilen yiyeceğe göre dışkının sulu veya farklı renk olması hastalık demek değil. Bu anlık olur zaten daha sonra normal dışkı formuna döner. Hastalıkta ise sürekli aynı anormal dışkı olur.Yeni temizledim o yüzden şuan kakası yok altında yapar yapmaz atarım Evet yeşillik koymuştum ishal olmasın diye az veriyorum bir dahaki dışkısına göre anlaşılır herhalde ne olduğu. evet ilk kez aynı yere tepe halinde yapmış ve yapışmışlar normalde her yere dağınık yapardı neyse gevezelik ettim ben size atarım dışkı fotoğrafını
Nasıl verdiniz suyu? Direkt vermeyin asidik özelliği var çünkü. Suluğuna dört beş damla damlatabilirsiniz. Ertesi gün de suyunu normal su olarak değiştirin böyle yapacaksanız. Bence direkt taze meyve sebze vermek daha iyi. Mesela elma, armut, maydonoz sapı, havuç vs.@Hayvansever03 bir de ben kuşuma taze sıkılmış mandalina suyu verdim C vitamini için zararlı mıdır??
Valla direkt verdim suyuna mı damlatmam gerekiyor? çok içmedi zaten 1 cm falan doldurdum suluğunaNasıl verdiniz suyu? Direkt vermeyin asidik özelliği var çünkü. Suluğuna dört beş damla damlatabilirsiniz. Ertesi gün de suyunu normal su olarak değiştirin böyle yapacaksanız. Bence direkt taze meyve sebze vermek daha iyi. Mesela elma, armut, maydonoz sapı, havuç vs.
Zaten diğer meyveleri her gün dönüşümlü veriyorum en çok havuç yiyo 3 günde bir falanNasıl verdiniz suyu? Direkt vermeyin asidik özelliği var çünkü. Suluğuna dört beş damla damlatabilirsiniz. Ertesi gün de suyunu normal su olarak değiştirin böyle yapacaksanız. Bence direkt taze meyve sebze vermek daha iyi. Mesela elma, armut, maydonoz sapı, havuç vs.
Şimdi normal suyuna mandalina suyu damlattım azıcık baya seyreldi daha çok sevdi böyle yarın normal suya geçerim zaten. Sağ olunHer gün çok olmamak şartıyla taze meyve sebze verebilirsiniz.
Bugün altını temizliyordum size atayım dedim dışkılar düzelmiş sağ olunTamamdır atın, bakalım. Yenilen yiyeceğe göre dışkının sulu veya farklı renk olması hastalık demek değil. Bu anlık olur zaten daha sonra normal dışkı formuna döner. Hastalıkta ise sürekli aynı anormal dışkı olur.
Normaller de var. Normal olanlar leke bırakmayan yuvarlak beyazı ve yeşili olan dışkılar.Yani yine leke bırakmış ama dışkının kıvamı gayet normal o idrar galiba
Evet ben de öyle düşünmüştüm çok teşekkür ederimNormaller de var. Normal olanlar leke bırakmayan yuvarlak beyazı ve yeşili olan dışkılar.