Bıcırık çilenkoğlu
Meraklı Üye
Ayağı kırıldı dediğiniz için aklıma ayağı ağrıyor ise bu şekilde asılı durarak ayağını dinlendiriyor olması geldi, tabi siz kuşunuzun tavırlarından bunu anlayabilirsiniz. Onun dışında uyurlarken de tellere çıka çok kuş gördüm, bu bulunduğu ortamdaki rahatsızlıktan güvenmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Siz ilginizi kestiğiniz için kuşunuz gerilmiş olabilir, özellikle ışık kapandığı zaman bu şekilde duruyor ise bu muhtemelen doğru bir tespittir. Bence ilginizi kesmeyin, aslında burada kuşunuzun sizden korkarak yaptığını söylerken bir nevi bu kuşu gördükçe o anı hatırladığınız için bu durumu ileri sürerek rahatlamaya çalışıyor olabilirsiniz de. Görmez isen rahatlarsın diyen bir vicdanınız vardır belki Bence bırakın sizinle devam etsin, özlersiniz. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.Ekli dosyayı görüntüle 17197 2,5-3 aylık yerli erkek bir yavru kuşum var kuşı petşoptan almıştım ve çok güzel bir başkangıcımız olmuştu istemiyerek ama benim hatamdan dolayı kuş bizimle geçirdiği 9.günün akşamı ayağını kırdı.hemen veternere götürdüm sardı ayağı ve 12 gün sonra kuşun ayağı düzeldi çok memlun olmuştum ama malesef ayağı düzelene kadar herşey gayet iyiydi bana kin beslememiş güvenini tekrardan kazanmıştım diye düşünüyordum fakat bundan 4-5 gün evvel kuşun benden korktuğunu ona birşey söyledimi kortuğu için yapıyor diye düşünmeye başladım meslek icabı bu aylarda işim yok evdeyim günün büyük bölümü onunla geçiriyorum sabah elimde kahvaltısını yapıyor sınra kafesini açıyırum 2-3 saat boş bir odam var orda müzik eşliğinde takılıyor kafesini günlük temizliyor yemini hergün yeniliyorym suyunuda onunla knuşuyorum ayağının kırılmış olması ve benim yüzünden olmuş olması ona karşı daha hasass daha şefkatli davranmama yönlendirdi hoşumada çok gitti öğrettiğin herşeyi hemen kapıyor çok güzel bir kuşum oldu diye sevinirken bu benden korkuyor düşüncesi beni çok rahatsız etti.bir arkadaşımda kuş almak istiyor 2-3 gündür onamı versem diye düşünmeye başladım ve kuştan bıraz uzak duruyorum.sabah yine kahvaltısını ben veriyorum odada uçmasına izin veriyor kafesini temizliyorum müzik dinletiyorum ama kendim fazla yaklaşmıyorum sadece mecbur oldığum şeylerde yakında duruyorum şimdide kuş kafeste resimde olduğu gibi durmaya başladı yemesi içmesi gayet normal hatta iştahlı diyebilirim.acaba neden böle duruyor bir sebebi varmı yoksa ölesinemi bilen bir arkadaşdan yorum alabilirmiyim?
Ters mi duruyor, bende resim ters, mubiş normal asılıyor sanmıştımSadece meraklı olduğu içinde olabilir. Komşumun kuşuda hep tepe taklak durur kafeste kadın ismini bu yüzden vampir koydu Merak etmeyin. Korkuyorsada zamanla geçecek bir durum bu sonsuza kadar sizden çekinmezler. Muhabbet kuşum 5 gündür hasta yeni yeni düzeldi hergün zehir gibi ilacı ağzına damlatıyorum küsüyor 10 dk sonra gene omzumda ki 6 aylık panik yapma sevgini eksik etme ve konuş onla sakince odaya salıp bırakma sohmet et seni dinleyip güvenip yaklaşacaktır mutlaka
Yok normal ters deyil ben resmi ters yüklemişim tabanda duruyor ama hep kafes telini ısırıyor ayağı ağırıyor ondandır diye düşündüm ama ayağının üstünde duruyorTers mi duruyor, bende resim ters, mubiş normal asılıyor sanmıştım
O halde doğru anlamışım. Ayağında bir problem yoksa dediğim gibi kuşunuza uzak davranmanız, içgüdsel olarak onu da etkilenmiştir. Bırakmayın, belli ki sizi özlüyor, öncelikle siz benden korkuyor algısından vazgeçmelisiniz. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.Yok normal ters deyil ben resmi ters yüklemişim tabanda duruyor ama hep kafes telini ısırıyor ayağı ağırıyor ondandır diye düşündüm ama ayağının üstünde duruyor
Bunu bende fark ettim herşeyi deniyorum ama yok .kafesin içindemi rahatsız olduğu bişey var yoksa genel anlamdamı ben hep kafese yoğunlaştım kafesin yerini deyiştirdim içini boşaltım herşeyi tek tek yerine koydum ama yok bulamıyorum burda birçok kişi zamanla gecer sabırlı olun diyor ama ben kuşu öle görünce çok üzülüyorum birde şöyle bir durum var kuşum ayağını kırmıştı ama düzeldi veternere bir kaç kez gittik ve bu veterner gerçekten iyi çünkü kendide kuş besliyor çok ilgilendi arayıp soruyor.kafeste önceden olmuyan sadece dinlenebilsin diye bir havludan kesip katladığım bir parca var onun üstünde yatıyor onuda çıkardım kafesten deyişen bişey olmadı acaba ayağımı ağırıyor hiç bir zaman kuşuma ilaç vermedim acaba ağrısımı var kuşun bi ağrı kesicimi versem bilmiyorum valla ben kuş mutlu olsun diye uğraştıkca sanki daha çok mutsuz oluyorKafes tellerine asılı durması, genellikle rahatsız olduğu bir şeyler olduğunu gösterir. Bunu sizin bulmanız gerekmekte
Çok teşekkür ederimO halde doğru anlamışım. Ayağında bir problem yoksa dediğim gibi kuşunuza uzak davranmanız, içgüdsel olarak onu da etkilenmiştir. Bırakmayın, belli ki sizi özlüyor, öncelikle siz benden korkuyor algısından vazgeçmelisiniz. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.
Ya belkide kafeste durmak istemiyor? Ayağı ağrısa üstüne basamaz kendine yüklenme. Arada eve saldığını söyledin belkide özgür olmak hoşuna gitti sal diye yapıyor? Ben kuşu aldım bi daha kafese sokmadım yemek yemeye ve uyumaya giriyor sadece temizlik yaparken koyduğumda benimkide demirlere yapışıp ısırıyor sürekli.[/
Yorumunuz için tşk ederim ama sanmıyorum kafesde durmakta daha önce sorunu yoktu geldi ilk günden beri hep aynı şeyleri yaptık ve gayet mutluydu başka bişey var ama bulamıyorum işte
öle yapıyorum zaten.flaşla çekmek zorundaydım çünkü neden öle durduğunu öğrenip onu o durumdan kurtarmak istiyordum ve bugün normale döndü artık öle durmuyorKorkuyo cok normal o fotoyuda yuzune flas tutarak cekmissin gayet normal onu yatirirken onla guzelce konus yuzune usik tutmadan uyumasi icin onu yanliz birakk☺