Kafeste durmak istemiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lorensia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lorensia

Yeni Üye
Merhaba. Foruma yeni katıldım takip ediyodum üye olmadan sormak istediğim kuşumuzu mart ayında aldık aldığımız zaman 1 aylık olduğunu söylemişti. Şuan yaşını tam bilmiyorum erkek muhabbet kuşu. Bana alıştı elime ve omzuma geliyo fakat sabahları yada bazen akşama doğru kafeste durmak istemiyo. Kafesten çıkmak için 1 dakika boyunca kanatlarını çırpıyo ve her yer tüy oluyo bazen böyle yaptığı zaman çıkartıyorum ama çıktığı zaman da olduğu yerde kalıyo. Ve çok fazla beyaz beyaz şeyler oluyo masanın üstünde bunun nedeni nedir
image.jpeg

bu forumdaki arkadaşlarımız bu konuda çok duyarlı seviniyorum bende. Bu kuşlar karfes kanatlıları olarak ticareten adlandırılır ama onlar asla kafes içinde mutlu değildir. ne kadar kafes dışına salabiliyorsanız o kadar mutlu olurlar.

Evet dışarı salıyorum ama bu sefer elime alıp kafese doğru yöneldiğim zaman tekrar kaçıyo bende elimle yakalayıp koyuyorum kafese bunuda istemiyorum elimden korkucak diye. Ama koyduğum zamanda çok acıkmış oluyo dakikalarca yemek yiyo acıktığı zaman kafesine gitmiyor anlayacağınız..

Evet dışarı salıyorum ama bu sefer elime alıp kafese doğru yöneldiğim zaman tekrar kaçıyo bende elimle yakalayıp koyuyorum kafese bunuda istemiyorum elimden korkucak diye. Ama koyduğum zamanda çok acıkmış oluyo dakikalarca yemek yiyo acıktığı zaman kafesine gitmiyor anlayacağınız..
Benim kuşumda aynı sizin gibiydi kafese girmemek için gün boyu aç kalırdı sonra zayıfladı baya şimdi kilo alması için uğraşıyorum ben de o öyle yapınca yemliğini suluğunu çıkardım kafesten masanın üzerine koydum şimdi acıkınca masanın üzerine geliyo yiyo suyunu içiyo akşam kafese sokmak için elinize almayın güveni azalır size kafesi önüne koyun biraz koşturur peşinden sonra pes eder girer :)

Geri