Kafesin dibinde uyku

minikkusum1

Yeni Üye
Arkadaslar iyi günler 2-3 yaşlarında benden once 3_4 sahip degismis bir muhabbet kuş sahiplendim bilgisiz oldugum icin ilk günler elime cok aldım benden dahada uzaklastı ama onu cok seviyorum sürekli kafesin dibinde uyuyor sebebi ne acaba tünekte 1-2 saat anca duruyor 1.5 günde yaptıgı dıskının resmini ekliyorum yardımcı olur musunuz birde bit var mı yok mu bilöi

Ekli dosyalar

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    958.2 KB · Görüntüleme: 88
İshal , kuşa yeşillik meyve sebze felan verme .

Üşütmüş olabilir cereyan da bırakma ve kesinlikle eline alma . Varsada suyuna vitamin koy.

Onu sevseydin ilk kendini onun yerine koyardan daha yeni gelmiş kuş kafesine alışmamış eline alıyorsun kuş ishal tedavisi basit suyuna ya kuru maya yada elma sirkesi koy

Altına yeni bir beyaz kağıt veya peçete serip dışkıladıktan sonra peçeteyi çıkararak resim çekin. Bu şekilde dışkı net görünmüyor.

İshali var o kesin de bakteriyel mi parazitsel mi yoksa mantar kaynaklı mı bunu bilmek gerek. İshal tek başına hastalık değildir. Altında yatan nedini bulmak gerekir.

Saglikli bir kus ic gudusel olarak zamaninin buyuk bolumunu tunekler arasinda gecirir.uyuyacaksada tunekde uyur.eger kafesin altinda ise bilinki bir sorun vardir.sizin kusunuz ishal.tedavusi var.endiselenecek durum yok.

Geri