Burak_172
Meraklı Üye
Biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın 40 x 38 x 23 CmKafes fotoğraftan güzel gözükse de gerçekte daha küçük durabiliyor. Boyutları kaça kaç?
40*23 bir kafes küçük maalesef. Kanarya kafesleri böyle oluyor diye biliyorum.Biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın 40 x 38 x 23 Cm
Evet görselde kanarya kafesi yaziyordu geniş ama boy olarak küçük bir kafes kuş rahatça dolaşıyor ve Evde Salıyorum Fazla Sorun Teşkil etmez Sanırım40*23 bir kafes küçük maalesef. Kanarya kafesleri böyle oluyor diye biliyorum.
Ayrica görsel deki gibi kafes düzeni yapmayı Düşünüyorum bir Sorun olurmuEvet görselde kanarya kafesi yaziyordu geniş ama boy olarak küçük bir kafes kuş rahatça dolaşıyor ve Evde Salıyorum Fazla Sorun Teşkil etmez Sanırım
Şimdi kuşlar sürekli salık olursa kafesine alışamaz, sürekli bu kafeste olursa da rahat edemez. Ben 45*35 kafes kullanıyorum o bile küçük geliyor. Daha büyük bir kafese geçmen hem kuş, hem de senin için daha iyi olur.Evet görselde kanarya kafesi yaziyordu geniş ama boy olarak küçük bir kafes kuş rahatça dolaşıyor ve Evde Salıyorum Fazla Sorun Teşkil etmez Sanırım
Görselde alttaki tünekleri biraz daha yukarı, yukarıdaki tüneği biraz daha aşağı koy.Ayrica görsel deki gibi kafes düzeni yapmayı Düşünüyorum bir Sorun olurmu
Teşekkürler Yakın Zamanda GeçeceğimŞimdi kuşlar sürekli salık olursa kafesine alışamaz, sürekli bu kafeste olursa da rahat edemez. Ben 45*35 kafes kullanıyorum o bile küçük geliyor. Daha büyük bir kafese geçmen hem kuş, hem de senin için daha iyi olur.
Görselde alttaki tünekleri biraz daha yukarı, yukarıdaki tüneği biraz daha aşağı koy.