Bir çok konu açılmıştır ama net bir cevabı bulamadım. Geceleri kafes üstünü örtmek faydalı mı Zararlı mı Sizce? Resimde ki sekilde örtüyorum. Kuş korkmuyor tedirgin olmuyor yararı olduğunu düşünüyorum sizler arasında da örten var mı?
Zarari oldugunu dusunmuyorum fazla isiga karsi iyi olabilirBir çok konu açılmıştır ama net bir cevabı bulamadım. Geceleri kafes üstünü örtmek faydalı mı Zararlı mı Sizce? Resimde ki sekilde örtüyorum. Kuş korkmuyor tedirgin olmuyor yararı olduğunu düşünüyorum sizler arasında da örten var mı? Ekli dosyayı görüntüle 52529
(Yavrular için geçerli. Yetişkinler için değil.)Doğada ağaç kovuğunda ya da mağaramsı ortamlarda uyuyan canlılar. Korkuya sebep olacağını düşünmüyorum.
Tüm yüzeyleri kapatmadığınız sürece bir problem yaşamazsınız.
Yaş itibariyle küçük kus almışsınız eş olmaları açısından 6-7 aylık alması daha iyi olur takip et kavga etmiyorlarsa sorun yok demektiraynen bende çok soğuk havalarda örtüyorum üstüne ön tarafını biraz açık bırakıyorum . size bir sorum olacak benim muhabbet kuşum dişi 1 yaşında bugun canı sıkılmasın diye yanına bir tane erkek muhabbet kuşu almış babam 4 aylık erkek bunlar birlikte yaşar değil mi birbirlerine zarar vermezler demi şuan aynı kafeste duruyorlar üstü örtülü . teşekkür ederim.
yani ben üreme amaçlı değil de daha çok tek başına canı sıkılmasın dıye aldım . inşallah kavga etmezler .Yaş itibariyle küçük kus almışsınız eş olmaları açısından 6-7 aylık alması daha iyi olur takip et kavga etmiyorlarsa sorun yok demektir
Yaaa çok tatlı bende de bebek yorganı var onla kapatıyorum Allah hepsini korusunBen o işi bebek battaniyesi ile hallediyorum, ön taraf açık kaldığı sürece sıkıntı yok
Ekli dosyayı görüntüle 52541
Geceleri ben de örtüyorum, içeride kendi sıcaklığını korur en azından. Kuş tedirgin değilse sorun yok. Ben biraz daha ufak bir boşluk bırakıyorum hattaBir çok konu açılmıştır ama net bir cevabı bulamadım. Geceleri kafes üstünü örtmek faydalı mı Zararlı mı Sizce? Resimde ki sekilde örtüyorum. Kuş korkmuyor tedirgin olmuyor yararı olduğunu düşünüyorum sizler arasında da örten var mı? Ekli dosyayı görüntüle 52529
tek tesbihçi kuş benimki değilmiş benimki ucunu kemirmeyi seviyor, saatlerce uğraşacak kadar neyini seviyor anlamıyorumTesbih onun oyuncağı aldım mı onu arıyor bağırıyor o yüzden duruyor kafesinde
Bende sadece kafes kapısı açık şekilde açık bırakıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı sizden gördüm yarın bende tesbih vercem oynasın oyuncaklardan çok korkuyor bakalım buna alışabilecek miGeceleri ben de örtüyorum, içeride kendi sıcaklığını korur en azından. Kuş tedirgin değilse sorun yok. Ben biraz daha ufak bir boşluk bırakıyorum hatta
tek tesbihçi kuş benimki değilmiş benimki ucunu kemirmeyi seviyor, saatlerce uğraşacak kadar neyini seviyor anlamıyorum
Umarım alışırBende sadece kafes kapısı açık şekilde açık bırakıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı sizden gördüm yarın bende tesbih vercem oynasın oyuncaklardan çok korkuyor bakalım buna alışabilecek mi
Amin inşallah❤Yaaa çok tatlı bende de bebek yorganı var onla kapatıyorum Allah hepsini korusun