Ü Üye silindi 33476 Guest 19 May 2020 #1 Merhaba, resimdeki kafesim için kafes tülü satın aldım lakin kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. Acaba bir zararı var mıdır?
Merhaba, resimdeki kafesim için kafes tülü satın aldım lakin kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. Acaba bir zararı var mıdır?
ADRIAN Moderatör Yönetici Katılım 15 Nis 2019 Mesajlar 6,778 Tepkime puanı 3,891 19 May 2020 #2 MTuncayArslan' Alıntı: Merhaba, resimdeki kafesim için kafes tülü satın aldım lakin kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. Acaba bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Düzenli temizliğini yaptığınız sürece zararı yoktur. Temizlenmeyen tünek, tül ve suluklar bitler için ideal saklanma alanlarıdır.
MTuncayArslan' Alıntı: Merhaba, resimdeki kafesim için kafes tülü satın aldım lakin kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. Acaba bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Düzenli temizliğini yaptığınız sürece zararı yoktur. Temizlenmeyen tünek, tül ve suluklar bitler için ideal saklanma alanlarıdır.
Ü Üye silindi 33476 Guest 19 May 2020 #3 ADRIAN' Alıntı: Düzenli temizliğini yaptığınız sürece zararı yoktur. Temizlenmeyen tünek, tül ve suluklar bitler için ideal saklanma alanlarıdır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
ADRIAN' Alıntı: Düzenli temizliğini yaptığınız sürece zararı yoktur. Temizlenmeyen tünek, tül ve suluklar bitler için ideal saklanma alanlarıdır. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
Recai SULAMİS Moderatör Yönetici Katılım 27 Eki 2019 Mesajlar 8,113 Tepkime puanı 3,042 19 May 2020 #4 MTuncayArslan' Alıntı: Merhaba, resimdeki kafesim için kafes tülü satın aldım lakin kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. Acaba bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Kullanacaksanız eğer çok yukarı çekmeyin. Kuşun tırnağı tüye takılıp, incinip hatta kırılabilir..
MTuncayArslan' Alıntı: Merhaba, resimdeki kafesim için kafes tülü satın aldım lakin kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. Acaba bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Kullanacaksanız eğer çok yukarı çekmeyin. Kuşun tırnağı tüye takılıp, incinip hatta kırılabilir..
Ü Üye silindi 33476 Guest 19 May 2020 #5 Recai' Alıntı: Kullanacaksanız eğer çok yukarı çekmeyin. Kuşun tırnağı tüye takılıp, incinip hatta kırılabilir.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Resimdeki gibi iyi mi?
Recai' Alıntı: Kullanacaksanız eğer çok yukarı çekmeyin. Kuşun tırnağı tüye takılıp, incinip hatta kırılabilir.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Resimdeki gibi iyi mi?
Recai SULAMİS Moderatör Yönetici Katılım 27 Eki 2019 Mesajlar 8,113 Tepkime puanı 3,042 19 May 2020 #6 MTuncayArslan' Alıntı: Teşekkürler. Resimdeki gibi iyi mi? Genişletmek için tıkla ... İyi.