Kafes tülü hariç ne kullanılır kullanıyorum ama pek içime sinmiyor öteki türlü kullanmasam etrafa çok döküyor yem kabukları
Kış geldi yaza kadar poşet geçirebilirsin hem kafesin içi sıcak olur ben öyle yapıyorum birde üstlerine ceket örtüyorum birazcık açık bırakıp
Ordaaa bir kuş var uzaktaaa, görmesekte sevmesekteee o kuşşş bizim kuşumuzdurrr ))Kış geldi yaza kadar poşet geçirebilirsin hem kafesin içi sıcak olur ben öyle yapıyorum birde üstlerine ceket örtüyorum birazcık açık bırakıp
Çok guzel.Malzeme olarak etrafına ne kullandiniz?Ekli dosyayı görüntüle 16012
Ön tarafı açılacak şekilde yaptım. Açıyorum, tepsiyi alıp temizleyip yerine koyuyorum. Plastik malzemeyle yaptığım için pek de sağlam olmadı. Fırsatını bulabilirsem alüminyum profil ile yapacağım.
Bir de alt kısmına da ayni malzemeyi mi kullandiniz?Ekli dosyayı görüntüle 16012
Ön tarafı açılacak şekilde yaptım. Açıyorum, tepsiyi alıp temizleyip yerine koyuyorum. Plastik malzemeyle yaptığım için pek de sağlam olmadı. Fırsatını bulabilirsem alüminyum profil ile yapacağım.
Şuan eşler yeni.Diğer tek beslediğim erkek kuşta tül var.Tek kuşta sorun olmuyor fakat ona yapmayı deneyebilirim.İlginize teşekkürler.Her tarafa aynı malzemeyi kullandım. Bu bir milyoncularda satılan, genellikle masa üstüne koymak için kullanılan kalın şeffaf plastik malzeme. Biraz zahmetli oluyor.