Crow Stars
Paylaşımcı Üye
hatır eve yenş gelmedi 5 ay oldu geleli eşi var ondan oyuncak vermiyorumEğer eve yeni geldiyse kafese tırmanıp uyuyorlar bunun için salıncak alabilirsiniz onda uyumayı tercih eder
gece yapıyor eşi de var yanında öpüşüyorlar falan yani canı sıkılmıyorkafeste canı mı sıkıldı acaba
benim kuşum da 5 aydır aynı kafestebunu bikaç gündür benim kuşum da yapıyor. yeni kafes aldım ondan olabilir diye düşündüm
yok kafesi normal zaten gece karanlık olması gerekmiyor mu???Kafes küçükmü ? karanlıkta kyapıyorsa korktuğundandır.
Valla aynı sorun bende de vardı erkek kuşum gece ışıkları kapandığında kendini hemen tellere atıyordu orda uyuyordu, dişi gelmeden önce hep salıncağında uyurdu bende geri taktım salıncağı mecburen şimdi rahat etti orda uyuyoryok kafesi normal zaten gece karanlık olması gerekmiyor mu???
yok gece güneş var tabiikide karanlık olacak, bende diyorum karanlıktaysa korktuğundan tele yapışıyordur.yok kafesi normal zaten gece karanlık olması gerekmiyor mu???
yok gece güneş var tabiikide karanlık olacak, bende diyorum karanlıktaysa korktuğundan tele yapışıyordur.
Karanlıkta korkmaması için birşeyler yapın mesela salıncak vb. oyuncaklarla korkusunu yenebilir. Qe2696'da aynı şeyi söylemiş zaten.ne yapabilirm peki
ama eşi vaKaranlıkta korkmaması için birşeyler yapın mesela salıncak vb. oyuncaklarla korkusunu yenebilir. Qe2696'da aynı şeyi söylemiş zaten.
Ozaman sadece karanlıktada koyabilirsiniz ama eşine ilgisi azalırsa alın bence.ama eşi va
ok ben üsütünü örtsem olrüur muOzaman sadece karanlıktada koyabilirsiniz ama eşine ilgisi azalırsa alın bence.
Deneyin belki olurok ben üsütünü örtsem olrüur mu
olur muok ben üsütünü örtsem olrüur mu