Kafes katlama

Öncelikle herkese merhaba iki hafta sonra tatil için şehir dışına gideceğiz yolda giderken otomobille gideceğiz arabada giderken ya bir taşıma kafesi ile ya da kendim bir taşıma kafesi yapıp onunla götüreceğim kendi kafesini de yanıma alacağım kafesi nasıl katlayabilirim

Katlamaniza gerek yok kisisel arabaniz ise koyabilirsiniz koltuğa ustunu kapacak sekilde 1 tarafi acik olsun camları acmayın klima olabilir üsütmemeye calısın soğuk alırsa düzelmesi zor oluyor

Zaten normalde öyle gidiyorduk kemeri de takiyorduk fakat bu sefer Babaannem ben annem ve ablam olacağı babam ise arabayi süreceği için boş koltuk kalmıyor kucakta tasinirken de çok sallanıyor bu yüzden ben de küçük bir kafes alıp arka tarafa camın olduğu yere sabitleme düşündüm fakat diğer kafesi bagaja nasıl sigdiracagimi bilmiyorum

Taşıma kafesleri oluyor onlardan alabilirsiniz fakat arka cama onun da sığacağını düşünmüyorum internetten bakabilirsiniz.

o kısmını ben hallederim salma kafesi dışındaki kafesler katlanabiliyor mu peki çünkü benim kuşumun kafesi normal boyutlarda da

Geri