Kuşsever:)
Yeni Üye
Çift kuşlarım için kafesi böyle düzenledim uygun mu değişiklik lazım mı ?
TeşekkürlerKum yok ama yuvalığın yanındaki mavi suluğun içine yumurta kabuklarını çok küçük parçalara ayırdım neredeyse kum kadar öyle koydumOncelikle masallah yalniz akilli yemlik kullanmanizi tavsiye derim surekli yem uflemek zorunda kalmazsiniz. Birde tunekler fazla gibi ahsap tunek alip ortalayip takarsaniz yeterli olur. Hem ciflesme konusunda zorluk cekmezler. Bir de kum goremedim varmidir?
bir de kuşlarım mama yemiyor yumurtayı farklı şekilde verebilir miyim?Yumurta kabugu kalsiyum icin onu yumurta mamasina koyarsaniz daha iyi olur. ama normal yedikleri kumdan da bulundurun yedikleri yemin ogutulmesi icin faydali. Kalamar kemigini yuvaliga az daha yaklastirin girdikce ciktikca yerler
Mamayı sürekli vermelisiniz 1 kere yapıp yemedi derseniz olmaz. Alışma süreci var.bir de kuşlarım mama yemiyor yumurtayı farklı şekilde verebilir miyim?
günlük taze olarak hazırlayıp verin zamanla alışacaklardır alıştıkları zaman elinizde mamayı görünce saldıracaklardır meraklanmayın ve sabırlı olunbir de kuşlarım mama yemiyor yumurtayı farklı şekilde verebilir miyim?