Hocam oyuncağı çıkarırım da tünekleri aralıklı mı koymak iyidir paralel çünkü kuş kafeste sağa sola pek hareket etmiyorHocam daha önce söylemiştim size. Sizin düzeni onaylayan bir yorum istiyorsunuz heralde. Böyle devam edin.
Tünekler ahşap ve birbirinden uzak olmalı kuş kanat çırparak gidip gelmeli daha sağlıklı olur, yemliklerin kafesin tabanında olması da kötü bence kuş kanat çırpıp toz kaldırdığı zaman yemliklerin içine girebilir.
Bu kafesi önceden edinmiştim ama geçen hafta kurabildim. 1.300 tl idi o zamanlar şuanda 3.000 küsür eder mi bilemem lakin forum ana sayfasında sabitlenmiş halde, alışveriş listesi konusu var site admini tarafından oluşturulmuş listede bu kafes yer almakta. Yeni gelen veya alışveriş yapacak kişilere hala daha öneriliyorsa adminimizin bir bildiği olmalıİthal ürün olduğu için mi pahalı bilmiyorum ama bu kafesin çok da farklı bir özelliği yok,dezavantajı ise çok bence. Güzel bir kafes değil bence.Neden bu kadar popüler anlamıyorum. Yemlikler aşağıda ve üzerine dışkı gelmesin diye plastiğe benzer bir aparat var. Öyle yapılacağına yemlik takma yeri olsaydı daha iyi olurdu. Tünekler ahşap değil gördüğüm kadarı ile. Plastik tünek önerilmez..
Dizayna gelirsek dizayn hiç olmamış Merve hocaya katılıyorum,o salıncak olmamış,ahşap tünek alınıp yatay şeklinde uzunca takılmalı alta ve üste. Yemlikler de yerde olmamalı.
3 bin ile 4,5 bin tl arasında değişiyormuş kafesin fiyatı. Ortada 4,5 bin edecek ne var cidden anlamadım. Kafes büyük de değil. Alan kısıtlı.
Evet biliyorum,hepsiburada işbirliği ile diye de yazıyor.Bu kafesi önceden edinmiştim ama geçen hafta kurabildim. 1.300 tl idi o zamanlar şuanda 3.000 küsür eder mi bilemem lakin forum ana sayfasında sabitlenmiş halde, alışveriş listesi konusu var site admini tarafından oluşturulmuş listede bu kafes yer almakta. Yeni gelen veya alışveriş yapacak kişilere hala daha öneriliyorsa adminimizin bir bildiği olmalı
Yemliği ben de beğenmedim ki içerisinde her gün tüy bulup temizliyorum dediğiniz gibi onları çıkartıp yemlik koyacağımEvet biliyorum,hepsiburada işbirliği ile diye de yazıyor.
Kişisel görüşümü belirttim,kafeste bazı şeyleri beğenmedim. Tellerinin yatay olması güzel falan ama bununla bitmiyor iş. Yemliğin aşağıda olması tercih edilmemeli. Çünkü içine dışkı düşmesi,toz girmesi mümkün. Ayrıca kuş yemek yemek için aşağıya inecek ve ayakları ızgaraya değecek temas edecek,dışkı yapılan yer. Bu da sıkıntı.
Ben size şunu öneririm. O yem kaplarını iptal edip kafese takılabilen çelik kuş yemliği öneririm. En azından çelik yemliği yukarıya takabilirsiniz. Askılı olanları da var vidalı olanları da. Ben askılı aldım 2 tane ,memnunum. Çelik olması da iyi bir şey.
Çelik yemlik alırsanız o yeşil yemliklerin üzerindeki plastik şeyleri de çıkartırsınız alan açılır.
Evet biliyorum,hepsiburada işbirliği ile diye de yazıyor.
Kişisel görüşümü belirttim,kafeste bazı şeyleri beğenmedim. Tellerinin yatay olması güzel falan ama bununla bitmiyor iş. Yemliğin aşağıda olması tercih edilmemeli. Çünkü içine dışkı düşmesi,toz girmesi mümkün. Ayrıca kuş yemek yemek için aşağıya inecek ve ayakları ızgaraya değecek temas edecek,dışkı yapılan yer. Bu da sıkıntı.
Ben size şunu öneririm. O yem kaplarını iptal edip kafese takılabilen çelik kuş yemliği öneririm. En azından çelik yemliği yukarıya takabilirsiniz. Askılı olanları da var vidalı olanları da. Ben askılı aldım 2 tane ,memnunum. Çelik olması da iyi bir şey.
Çelik yemlik alırsanız o yeşil yemliklerin üzerindeki plastik şeyleri de çıkartırsınız alan açılır.