O OğuzErler Guest 24 Şub 2014 #1 Merhaba arkadaşlar kuşuma yeni kafes almak istiyorum hangisini önerirsiniz ve kafes değişimi psikolejisini etkiler mi ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar kuşuma yeni kafes almak istiyorum hangisini önerirsiniz ve kafes değişimi psikolejisini etkiler mi ne yapmalıyım?
S Samet Çağlar Guest 24 Şub 2014 #2 kafes için belli bi bütçe sınırın varmı ? psikolojisini bozacağını sanmıyorum yeni kafesi sevebilir de eskisinden geniş ferah olursa
kafes için belli bi bütçe sınırın varmı ? psikolojisini bozacağını sanmıyorum yeni kafesi sevebilir de eskisinden geniş ferah olursa
Mehmet ÖZEL Onursal Üye Katılım 29 Ara 2013 Mesajlar 2,006 Tepkime puanı 0 24 Şub 2014 #4 Hagen vision kafesler iyidir ilk gün biraz korkar ama alışınca daha geniş bir kafesi olduğu için mutlu olur.
Hagen vision kafesler iyidir ilk gün biraz korkar ama alışınca daha geniş bir kafesi olduğu için mutlu olur.
O OğuzErler Guest 24 Şub 2014 #5 125 liralık olan var s01 olması lazım modeli o tek kuş için ideal midir? GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
125 liralık olan var s01 olması lazım modeli o tek kuş için ideal midir? GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet ÖZEL Onursal Üye Katılım 29 Ara 2013 Mesajlar 2,006 Tepkime puanı 0 24 Şub 2014 #6 Bence yeterli daha büyüğüne gerek yok zaten tek kuş için.