ibrahim_var
Yeni Üye
normalde kabarık değil, erkek yaklaşmak istediğinde bazen ilgileniyor bazen de bacaklarını ısırmak istiyor kuşu tünekten atıyorDişi kabarık mı duruyor ? Eğer durmuyorsa normal duruşuysa yağlanma var dişide o sebeple yumurta gelmeyebilir.
Merhaba oda içerisinde bi kere saldım birbirlerinden ayrılmıyorlar dışarda genelde dişi erkeğini bırakmıyor mama alışverişi de var ama hepsi o kadarMaaşallah, mevlidde - düğünde önünden kamera geçen amcalar gibi poz vermişler
Kafes düzeniniz iyi, suluğu biraz daha yukarıya alın. Tüneği dibinde olmasına gerek yok, tırmanıp içerler. Dişi kızışmış, ancak erkeği yaklaştırmaması iyi değil. Elinizde kafes varsa iki gün yanyana ayrı kafeslerde tutup hareketlerini gözlemleyin, ortam uygunsa, ikisini de dışarı salıp odada nasıl davrandıklarına bakın.
Belki durum mükemmel değil ama kötü de değil. 2 ay kısa bir zaman. Bence yaz aylarına kadar onlara fırsat vermelisiniz. Şimdi mevsimsel geçiş dönemlerindeyiz, tüyden yeni çıkmış veya tüye girecek olabilirler, ortama alışmamış veya dişi kendisini hazır hissetmiyor olabilir. Dediğim gibi, imkan varsa iki gün kadar yanyana ayrı kafeslerde tutun bakalım ne yapacaklar görelimMerhaba oda içerisinde bi kere saldım birbirlerinden ayrılmıyorlar dışarda genelde dişi erkeğini bırakmıyor mama alışverişi de var ama hepsi o kadar
Teşekkür ederim , gözlemlerken nelere dikkat edelim ne olursa tekrar bir araya koyuyumYuvalıklı kafeste erkeğin kalması lazım. Hareketlerini gözlemleyin mutlaka
Bu kuşların cere fotoğrafını paylaşır mısınız? Benim telefonda ikiside kahverengi gibi. Çözünürlükten dolayı olabilir. Yeşil dişi diğeri nedir onu anlamak lazım.
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o halde şimdi petshop a gidim folluk bakayımİlla plastik folluk olacak diye bir kaide yok. Hatta bazı profesyonel üreticiler plastik hiçbir malzeme kullanmıyorlar. Büyük yuvalık ve folluk olması avantajdır.
Bence ayırın ve bakın bakalım iki gün ne yapacaklar. Erkek bu kafeste kalsın.Folluk tamam kafese taktım sulukta yukarıda nasıl olmuş dersiniz , şimdi belliyim mi yoksa hemen ayırayım mı kuşları
İyi o zaman, sonuç alınabilir sanırım. İnşallah tellere yapışıp birbirlerine ulaşmaya da çalışırlarsa bu iş olurkuşları ayırdım, gün gün videoları paylaşacağım arkadaşlar şu anda içerde sanki on çift kuş var o kadar fazla ses geliyor