Önce ki de pembe boyalıydı ama onu kemirmiyor du beyaz olunca ilgisini çekti büyük ihtimalle.Önleyemezsiniz lütfen boyasız kafes kullanın aksi taktirde kuşunuzun sağlığı tehlikede olabilir.
boya insanlar için bile zararlı.uzun vadede büyük sorunlar olabilir.zehirlenme vb.Kemirdikce büyük sağlık sorunları ortaya mı çıkar acaba?
Eski kafesi de küçük diye değiştirmiştim aslında. Onu kemirmiyor aslında o da boyalı boyası kaliteli belki de kemir se de çıkmıyor yerinden.boya insanlar için bile zararlı.uzun vadede büyük sorunlar olabilir.zehirlenme vb.
Boya tehlikeli değilse sorun olmaz boya doğal olmalıEski kafesi de küçük diye değiştirmiştim aslında. Onu kemirmiyor aslında o da boyalı boyası kaliteli belki de kemir se de çıkmıyor yerinden.
Benim kuşum da kafesin boyasını sürekli kemiriyordu, engelleyemezsiniz çünkü bir kere fark edince asla önüne geçilmiyor.Merhabalar kafesimi değiştirdim kuşum sürekli kafesin beyaz boyasını kemiriyor bunu nasıl önlerim ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen?
Kına .dDoğal boya nasıl oluyor merak ettim?
belki fırın boya demek istemiştirDoğal boya nasıl oluyor merak ettim?