Merhabalar, son 2 gündür bir garip davranmaya başladı. Şiddetli ısırmalar, ele gelmemeler derken şimdide sabah sabah böyle duruyor. Ne olmuş olabilir arkadaşlar. Bir hastalığı falan olabilir mi sizce?
Isırmalar hala devam ediyor. Bugün dışkısı biraz cıvık ve yapışkan. Tüylerinden çok rahatsız tüyleri tam oturmuyor vücuduna. Sürekli kanatlarını açıp çırpıyor titretiyor falan.nasıl oldu bebiş abisi
Uyurken de böyle uyuyorlar. Bazen normal kafa önde uyur bazen böyle. Benim tahminim daha derin uyuduğu zaman böyle yapıyor genelde.benjim kuşumda böyle duruyor ama ben uyuyo sanıyordum birşeymi var acaba
Dışkı fotoğrafı eklermisiniz? Tuylerini mi kabartiyor?Isırmalar hala devam ediyor. Bugün dışkısı biraz cıvık ve yapışkan. Tüylerinden çok rahatsız tüyleri tam oturmuyor vücuduna. Sürekli kanatlarını açıp çırpıyor titretiyor falan.
Müsait olduğumda ekleyeceğim hocamDışkı fotoğrafı eklermisiniz? Tuylerini mi kabartiyor?
Resimleri ekledim hocam. Tüylerini kabartıyor sonra düzeltiyor hemen.Dışkı fotoğrafı eklermisiniz? Tuylerini mi kabartiyor?