Hocam gaga üstünde herhangi bir döküntü veya belirti bulunmuyor. Sıkça kafasını tüneklere sürtüyor ve eşine kaşıttırıyor. Eşiyle son zamanlarda iyi anlaşamıyorlar, kafasındaki döküntünün onun vurmasından kaynaklı olabileceğini düşündüm ama kafasını anormal derecede kaşıyor.Ben anlayamadım mantar olup olmadığını.
Gaga üstünün fotoğrafını da çekip paylaşır mısın?
Eczaneden trosyd krem alıp pamuklu kulak çubuğu ile göz çevresine ve kafada tüy eksilmiş yerlerde derisine sürün. Her gün tekrarlayın.Hocam gaga üstünde herhangi bir döküntü veya belirti bulunmuyor. Sıkça kafasını tüneklere sürtüyor ve eşine kaşıttırıyor. Eşiyle son zamanlarda iyi anlaşamıyorlar, kafasındaki döküntünün onun vurmasından kaynaklı olabileceğini düşündüm ama kafasını anormal derecede kaşıyor.
Ilık suyla silecek miyim hocam sürmeden önce?Eczaneden trosyd krem alıp pamuklu kulak çubuğu ile göz çevresine ve kafada tüy eksilmiş yerlerde derisine sürün. Her gün tekrarlayın.
2. günden itibaren önce silip sonra krem sürebilirsin.Ilık suyla silecek miyim hocam sürmeden önce?
Birde hocam kuşum dışkısını yiyor. Ondan kaynaklı bulaşmıştır diye düşünüyorum. Kafesini her gün temizliyorum ama biz bakmazken ağzına alıveriyor. Vitamin eksikliğinden kaynaklı yapabiliyorlar diye duymuştum. Vitamin verip denesem iyi olacak gibi.
Röhnfried Probiyotik, Bt Amin Forte ve Gervit-w almayı düşünüyorum hocam, Allah razı olsun yardımınız için iyi günler dilerim.2. günden itibaren önce silip sonra krem sürebilirsin.
2-3 haftada bir kullanacak kaliteli bir vitamin olmalı.