Kafa Üstü Sararma

Paganini58

Yeni Üye
Değerli forum üyeleri. Öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 2.5 aydır bende olan bir yavru muhabbet kuşum var. Son 5 gündür sabahları kafasında bir sararma oluyor. Sebebi hakkında bir fikriniz varmı acaba. Geceleri bu derece değil. Ama sabahları kötü oluyor. Teşekkürlerimi sunarım
IMG_0049.JPG

IMG_0026.JPG

Tüy degisimi oluyor ortamınız sıcaksa banyo yaptırabilirsiniz.

Banyo yapıyorsa yapsın. Yapmıyor ise azıcık ıslatabilirsiniz o bölgeyi suyla karışık elma sirkesiyle. Çünkü siyah patlamamış tüy kapsülleri mevcut beslenmesine özen gösterin aspur verebilirsiniz.

Banyo yapıyorsa yapsın. Yapmıyor ise azıcık ıslatabilirsiniz o bölgeyi suyla karışık elma sirkesiyle. Çünkü siyah patlamamış tüy kapsülleri mevcut beslenmesine özen gösterin aspur verebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim sağolun Alihan bey [emoji4][emoji1303]

Rica ederim ne demek sağlıklı beslemeler :)

Onu iyi tutmak için elimden geleni yapıyorum yemliklerinden suluğuna kadar her gün bakım yapıyorum. Tünekleri kafesi haftalık yıkıyorum. 3 gün geçmeden kafes tabanını temizliyorum. Umarım sağlıkla büyür. Geldiğinden beridir 3 kez yıkadım kendim. Çok hoşlanmıyor o yüzden sıkıştırmak istemiyorum.

Çok teşekkürler herşey için.

Şimdi farkettim de kuşunuz resime göre yeşil dışkılıyor ishal gibi yanlış mı gördüm yoksa?

Şimdi farkettim de kuşunuz resime göre yeşil dışkılıyor ishal gibi yanlış mı gördüm yoksa?

Dışkılar katı Alihan bey, kafes tabanına havlu kağıt yayıyorum. İlk yaptığında emiyor sıvıyı öyle bir görüntü veriyor sanırım. İshal gibi değil. Sık sık kaka yaptığı için dikkat ediyorum.

Geri