Kafa titremesi

htchaticeonem9

Emektar Üye
Merhaba, yeni aldığım sultan papağanının kafası ara sıra ve özellikle yanına biri yaklaştığında bu hareketle sürekli titriyor. Stresten mi yoksa sinir sisteminde bir sıkıntısı mı var? Ne yapmalıyım?

Stresten gibi görünüyor. Sinirsel olduğunu düşünmüyorum. Probiyotikle destekleyin birkaç gün üstüste.

Stresten gibi görünüyor. Sinirsel olduğunu düşünmüyorum. Probiyotikle destekleyin birkaç gün üstüste.
Az önce köpüklü salyalı kustu. Hatta köpükleri gözüne geldi, hasta sanırım. Diğer kuşuma geçirmeden önce pet shop'a götürüp başka bir kuş almak zorundayım. Keşke daha dikkatli olsaydım kuş seçerken 😔

Merhaba, yeni aldığım sultan papağanının kafası ara sıra ve özellikle yanına biri yaklaştığında bu hareketle sürekli titriyor. Stresten mi yoksa sinir sisteminde bir sıkıntısı mı var? Ne yapmalıyım?

Bu kuş gözüme kilolu geldi ve kuyruk tüyü de düzgün değil. Dediğiniz gibi de kusma varmış hasta olması yüksek ihtimal.

1 Hafta kadar ortama ve size alışmasını bekleyin. Sonra perde eğitimi falan deneyebilirsiniz. Şuan ilgilenmeyin yakın durun ama hiç ilgilenmeyin.

1 Hafta kadar ortama ve size alışmasını bekleyin. Sonra perde eğitimi falan deneyebilirsiniz. Şuan ilgilenmeyin yakın durun ama hiç ilgilenmeyin.
Tamam. Bazen elimle daldarı uzatıyorum. Kimi zaman geri kaçıyor kimi zaman az da olsa bir iki ısırık alıyor. Ele gelmiyor henüz.

3 gün probiyotik vermeyi unutmayın. Kuşun dışkılarının fotoğrafını da paylaşın bu arada.

Son düzenleme:
Dışkıları bu şekilde:

Geri