Kabus mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kader

Meraklı Üye
Kuşlarım kafeslerinde uyuyorlardı ben de mutfaktaydım çırpınma sesleri duydum hemen koştum biri yerde biri demirlerdeydi kapıyı açtım hemen çıktılar konuşarak sakinleştirmeye çalıştım biraz sonra birkaç defa kafeslerine koymaya çalıştım ama girmiyorlar hemen uçup gidiyorlar. Kabus mu gördüler anlayamadım.

Şuan birini koydum kafes ama öbürü hala girmiyor korkuyor :(

Geçenlerde uyuyordum kuş da uyuduğum odada saat sabahın beşinde çok fena çırpındı öyle ki uykudan fırladım. Işığı açtım konuştum sakinleşti, ışığı da açık bıraktım. Ben de Kabus görüyorlar mı diye merak ettim. Ama büyük ihtimalle bir sinek falan da onları uykudan rahatsız etmiş olabilir. Kuşlar yılanlara karşı savunma iç güdüsüyle doğup büyüyorlar. Her an tetiktiler ve çok çabuk korkabiliyorlar. Biraz konuşup sakinleştirseniz bir şeyi kalmaz.

Geceleri olabiliyor boyle vakalar. Bazi kuslar tunekten dusebiliyor, o sesle digerleri panikleyebilirler. Odanin isigini bir sure acik birakin sakinlesinceye kadar. Gece lambasi kullanabilirsiniz.

Geçenlerde uyuyordum kuş da uyuduğum odada saat sabahın beşinde çok fena çırpındı öyle ki uykudan fırladım. Işığı açtım konuştum sakinleşti, ışığı da açık bıraktım. Ben de Kabus görüyorlar mı diye merak ettim. Ama büyük ihtimalle bir sinek falan da onları uykudan rahatsız etmiş olabilir. Kuşlar yılanlara karşı savunma iç güdüsüyle doğup büyüyorlar. Her an tetiktiler ve çok çabuk korkabiliyorlar. Biraz konuşup sakinleştirseniz bir şeyi kalmaz.
Evet sinek konusu doğru :D nasıl korkuyorlar bir görseniz

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar kuşlarım şuan kafeslerinde mışıl mışıl uyuyorlar :)

Geri