kadersiz144
Yeni Üye
Merhaba dışı kuşun gagası renk değiştirmiş kızgınlık döneminde mi eğer öyleyse erkekle hiç anlasmiyorlar bu dönemde anlaşırlar mi ilk resimde beyazken şuan sarı
Belki de hayatında birini istemiyordur ve tek başına çok mutludurBirkaç defa değiştirdim salmaya da attım secemedi buna alışması lazım yapacak birşey yok
Bekarlık sultanlıktır evlenmek istemiyorsa zorlamayınOkadar gelin getirdik bu fena diyip geri mi yollayalım
Fotoğrafa tekrar baktım da, maşallah erkek güzelmiş. Kanında jumboluk da var. Nazlı olur o herkesi beğenmezHahah İnsan evladını atar mı hiç. Asla pes etmem bulacağım artık akıllı bir eş kaçıncı da kaç ay sonra tutturursak artık
Normalde vasıf arttıkça eş tutması daha zor oluyor diye biliyorum ama sizinki zaten jumbo vs değil. Sadece kanında taşıdığını düşünüyorum.Gerçekten erkek çok iyi çok baktım emek verdim jumboluk varmı bilemem ama çok iyidir jumboluk var diye eş seçmekte zorlanır mi ki
Maşallah çok güzeller. Tel geldiğinden anlayamadım ama erkek olan pek yavru görünmüyor sankiBunlar da yawrularim önce bana alisacaklar sonra ilerde eş yapacağım umarım bunlar tutar
Öyle korktuğunu bakmayın çok fena birbirlerine yaklastirmiyorlar.Yawru o da ceresı cikmamisBen dişiye çok üzüldüm. İlk fotoğrafta özellikle yazık nasıl korkmuş
Dişi de çok güzel renkleri güzel bakılmış görünüyor. İnşallah eş tutarlar.
Maşallah çok güzeller. Tel geldiğinden anlayamadım ama erkek olan pek yavru görünmüyor sanki
İyi bari en azından kendini ezdirmiyor hanım kızımızÖyle korktuğunu bakmayın çok fena birbirlerine yaklastirmiyorlar.Yawru o da ceresı cikmamis