Arkadaşlar 11 yaşında kuşum var. uzun bi süre yoktum (1 hafta) eve geldigimde kuşumun bir ayagının sıkıntılı oldugunu farkettim. 1 hafta müdahale de bulunmadım ama geçmedi. ilk başlarda dirsek kısmında sıkıntı yoktu ama 1 hafta sonra pençenin dirsek kısmında beyaz şişlikler olmaya başladı (fotograflar ekte). pençe kapanmıyor hep bu şekilde sabit. diger pençeyi elimle kapatmaya çalıştıgımda yumuşak bi şekilde kapanırken bu sorunlu pençeyi elimle kapatmaya çalıştıgımda kasılıyor ve kapanmıyor çok az bi şekilde kapanıyor o da zorlarsam. sizce bu beyazlıklar iltihap falan mı yoksa kemik kırıldıda yanlış mı kaynadı ? bu arada 2 pençenin alt tabanında da 1 er parmakta kan damarları belirgin şekilde tümor yada apse gibi mercimek tanesnin 3 te 1 i büyüklügünde şişlik var onun fotosunu çekemedim rahatsız etmek istemedigim için. yaklaşık 1 aydır bu şekilde hayvan. 1 hafta terramcysin sürdüm 2 günde 1 kez ama bi işe yaramadı. 2 gündürde sabah akşam fucidin iltihap kremi sürüyorm ama yine bi faydası yok gibi. yemesinde içmesinde birşey yok. uçusunda da. sadece ayagı sıkıntılı. geceleri kafes tabanına gogsunu dayayıp yatmaya başladı üstüne basamadı için artık. 11 yaşında kuşum bu yüzden ölmesini hiç istemem gözüm gibi baktım bu zamana kadar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim resimleride ekledim.