yeniebeveynler
Yeni Üye
Merhabalar, 2 gün önce kuşum biz yokken bir şeyler karıştırmış. Büyük ihtimalle cama çarptığını düşünüyoruz, daha önce bizim yanımızdayken de böyle şeyler denemişti çok korkmuştuk. Birkaç saatliğine gitmiştik ve kafesi zaten hep açık oluyordu. Döndüğümüzde normalde olduğu gibi sevdiği yerlerde değil kafesinin içinde sessiz duruyordu. Sonra çıkardığımızda uçamadığını, pat diye düşmese de aşağıya doğru uçtuğunu gördük. Sonra da zaten uçmamak için elinden geleni yaptı. Yakından inceleyince bir kanadı aşağıda duruyor ve titriyordu. Ancak şöyle bir şey var, diğer kanadını kaşırken o kanadını da kaşıyor. Diğerini gerdikten sonra onu da geriyor, oynatıyor. Ama o kanadı hep daha da aşağıda. Ne oldu bilmiyorum, baktığım yerlerde kırık olsa oynatamayacağı yazıyordu. Kan vs hiçbir şey yok, birazdan görsel de yükleyeceğim.
4 gün üst üste sınavım olduğu için kuşlardan anlamasa bile bir veterinere götüremedim daha. Sizde böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Kafesindeki her şeyi çıkardım küçük bir evi vardı o ve hemen dibinde taze sum ve yemini koyuyorum uğraşmasın diye. İştahında, dışkısında problem yok. Konuşmuyor ama zaten çok küçüktü çok az konuşuyordu yine öyle devam ediyor. Hareketleri yavaş değil, normalden daha fazla uyuklamıyor. Sadece saldırganlaştı, eskiden elimizi uzattığımızda büyük zevkle gelirdi şimdi saldırıyor, canı yanacağı için galiba.
Sizce kırık mı, çıkık mı, incinmiş mi? Ne yapmak lazım, nasıl daha komforlu hale getirebiliriz. Depresyona girmesin diye müzik açıyorum sürekli, sürekli konuşuyorum. Başka neler yapılabilir?
4 gün üst üste sınavım olduğu için kuşlardan anlamasa bile bir veterinere götüremedim daha. Sizde böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Kafesindeki her şeyi çıkardım küçük bir evi vardı o ve hemen dibinde taze sum ve yemini koyuyorum uğraşmasın diye. İştahında, dışkısında problem yok. Konuşmuyor ama zaten çok küçüktü çok az konuşuyordu yine öyle devam ediyor. Hareketleri yavaş değil, normalden daha fazla uyuklamıyor. Sadece saldırganlaştı, eskiden elimizi uzattığımızda büyük zevkle gelirdi şimdi saldırıyor, canı yanacağı için galiba.
Sizce kırık mı, çıkık mı, incinmiş mi? Ne yapmak lazım, nasıl daha komforlu hale getirebiliriz. Depresyona girmesin diye müzik açıyorum sürekli, sürekli konuşuyorum. Başka neler yapılabilir?