Fatih SEVİM
Meraklı Üye
Ahmed Bey çok teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun.Hayirli olsun bol yavrular alirsiniz insallah
Sağolasın Süleymanmaşallah abi yeni takımlar sağlam bol sağlıklı yavrular alın inşaAllah.
Bünyamin bilemediğn takım tam bir piyango oldu. Yavru karşılığı takas gibi birşey diyelim. Ben beğenerek aldım bakalım hayırlısı.Maşallah, hayırlı olsun. İki takımı biliyorum ama birini bilemedim
Bereketli olsun.
Teşekkürler Berkay Bey. Telefondaki yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.maşallah bol bol sağlıklı bebekler gelir inşallah
Yardımcı olmaya çalışırım tabi ama forumdan konu açarak sorununuzu açıklarsanız daha fazla insana ulaşırsınız. Bence oyle yapın.Yeni kuş aldım bir sorunum var yardimci olurmusunuz
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İshallerse ben limon suyu damlatmıyorum. Yemlerini alıp aspur (sade kanarya yemi) ve dal darıyla besleyin birkaç gün. Bulundukları ortamın soğuk olmamasına ve hava akımında kalmamalarına dikkat edin. Pirinç lapasını ben hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var. Dediğm gibi foruma konu acarsanız daha cok insana ulaşırsınız.Yeni bi cift aldım kuslar sürekli kabariyor ve oldukca yorgun görünüyor ishallerdi sularina limon damlattim ve pirinc lapasi da verdim sizce ne yaomaliyim
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yeni indirdim bu forumu pek anlamadim nasıl aciliyor yardimlariniz için teşekkür ederimİshallerse ben limon suyu damlatmıyorum. Yemlerini alıp aspur (sade kanarya yemi) ve dal darıyla besleyin birkaç gün. Bulundukları ortamın soğuk olmamasına ve hava akımında kalmamalarına dikkat edin. Pirinç lapasını ben hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var. Dediğm gibi foruma konu acarsanız daha cok insana ulaşırsınız.
rıca ederim estağfurullah neyaptık kiTeşekkürler Berkay Bey. Telefondaki yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
fatih diye bir arkadaş benim yanımda benzer kuşlardan almıştı acaba o arkadaşmısınız diye merak ettimBursadan değil Alperen Bey. İstanbul'dan @Bünyamin Altay ve başka bir arkadaşımdan aldım. Neden sordunuz