C cogo Yeni Üye Katılım 23 Nis 2015 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 23 Nis 2015 #1 Elimde tek Jumbo dişim var buna eş olabilecek tek erkek arıyorum. Ulaşım:0544 638 88 41
Uğur GENÇ Moderatör Katılım 24 May 2013 Mesajlar 7,981 Tepkime puanı 552 23 Nis 2015 #2 İl veya bölge bilgisi belirtirseniz daha çabuk sonuç alırsınız sanırım. En kısa zamanda aradığınızı bulmanız dileğiyle.
İl veya bölge bilgisi belirtirseniz daha çabuk sonuç alırsınız sanırım. En kısa zamanda aradığınızı bulmanız dileğiyle.
C cogo Yeni Üye Katılım 23 Nis 2015 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 24 Nis 2015 #3 Uğur GENÇ' Alıntı: İl veya bölge bilgisi belirtirseniz daha çabuk sonuç alırsınız sanırım. En kısa zamanda aradığınızı bulmanız dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Ordu da ikamet ediyorum Jumbo olması şart değil jumbo ile çiftleşebilecek irilikte bir erkek olabilir.
Uğur GENÇ' Alıntı: İl veya bölge bilgisi belirtirseniz daha çabuk sonuç alırsınız sanırım. En kısa zamanda aradığınızı bulmanız dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Ordu da ikamet ediyorum Jumbo olması şart değil jumbo ile çiftleşebilecek irilikte bir erkek olabilir.