İyileşmesi gerek

Gözem Elma

Emektar Üye
Muhabbet Kuşu Üreticisi
Arkadaşlar merhaba yine ben. Bir haber aldım komşulardan birisi evindeki tüm hayvanları bırakıyormuş petshopa oraya buraya bana ulaştı komşumuz ve kuşlarının olduğunu petshopa vericeğini söyledi bende dayanamadım tabi kuşu istedim. Kuşun resimleri geldi ancak sanki hasta gibi akşama elimde olucak kuş küçük henüz ve erkek ancak kabarık durması dikkatimi çekti ayrıca şuan evinde değil başka bir yere götürülmüş o sebebten dolayı da kabarık olma ihtimali var mı yadırgadığı için falan ? dışkısı normal gibi görünüyor resimlerden şimdiden yardım almak istedim malum evimde 6 tane kuş var onlardan ayrı tutucam iyileşene kadar o sebeple yorum bekliyorum arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• IMG_1736.JPG
    IMG_1736.JPG
    318.2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_1737.JPG
    IMG_1737.JPG
    342 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1735.JPG
    IMG_1735.JPG
    301.1 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba arkadaşım.. Mubiş çok tatlı bir oğlanmış.. Bana da hasta gibi geldi kabarık.. Evine aldığında o kafeste duracaksa da dezenfekte et kafesi ve tüm parçalarını.. Mubişe de doğal vitamin (limonlu su) ve probiyotik ver. Çok sağlıklı koşullarda ona bakılmadığı kanaatindeyim ben.. Senin gibi bir bakıcısı olacağı içinde çok şanslı olacak.. Onun adına teşekkür ederim çok iyi yapmışsın..

Merhaba arkadaşım.. Mubiş çok tatlı bir oğlanmış.. Bana da hasta gibi geldi kabarık.. Evine aldığında o kafeste duracaksa da dezenfekte et kafesi ve tüm parçalarını.. Mubişe de doğal vitamin (limonlu su) ve probiyotik ver. Çok sağlıklı koşullarda ona bakılmadığı kanaatindeyim ben.. Senin gibi bir bakıcısı olacağı içinde çok şanslı olacak.. Onun adına teşekkür ederim çok iyi yapmışsın..
Ne demek rica ederim iyi olsun da sorun yok başka kafese alıcam bende tahta kafesleri sağlıklı bulmuyorum garibime hiç iyi bakmamışlar üşüyor olabilir hemen gelsin diye dua ediyorum. Probiyotik takviyesi nasıl oluyor acaba yardımcı olur musunuz

Ben probiyotik olarak kuru maya veriyorum suluğuna.. Bu forumdan değerli abimiz üretici Ayhan beyin tavsiyesi o.. Videoları da var youtube da. Bir suluğa çay kaşığının 1/3oranında kuru mayayı suluğa katıp karıştırıyorum. (dr outkerin kuru mayası) Günlük sularına haftada iki kez veriyorum. Başka günlerde sularına limon damlatıyorum. C vitamini alsınlar diye. Bunlar bağışıklık sistemi için gerekli.
*senin dediğin gibi üşüyor da olabilir. Çok sağlıklı bir ortam da değil belli. Kafesi değişecek olmana sevindim. Bu iyi tahta kafes mubişler için uygun değil zaten..

Yasadigi kosullar kotu asiri bir rahatsizligi yok gibi ishal yoksa korkmayin sizin kuslarin sesini duyunca hareketlenir aspur daldari agirlikli besleyin bu ara hic bir seyi kalmaz

Ben probiyotik olarak kuru maya veriyorum suluğuna.. Bu forumdan değerli abimiz üretici Ayhan beyin tavsiyesi o.. Videoları da var youtube da. Bir suluğa çay kaşığının 1/3oranında kuru mayayı suluğa katıp karıştırıyorum. (dr outkerin kuru mayası) Günlük sularına haftada iki kez veriyorum. Başka günlerde sularına limon damlatıyorum. C vitamini alsınlar diye. Bunlar bağışıklık sistemi için gerekli.
*senin dediğin gibi üşüyor da olabilir. Çok sağlıklı bir ortam da değil belli. Kafesi değişecek olmana sevindim. Bu iyi tahta kafes mubişler için uygun değil zaten..
Yasadigi kosullar kotu asiri bir rahatsizligi yok gibi ishal yoksa korkmayin sizin kuslarin sesini duyunca hareketlenir aspur daldari agirlikli besleyin bu ara hic bir seyi kalmaz
Teşekkür ederim yorumlarınız için bebiş geldiğinde bilgilendirme yapıcam :)

Bebiş gelsin sendeki mutlu mesut halini bizimle paylaş..dilerim Ahmet beyin de dediği gibi hiç bir şeyi yoktur.. Sağlıklı olması çok iyi olur.. Sevgiyi ve ilgiyi sizden aldığında hayatında eksik tamamlanmış olacaktır ben eminim..

Bebiş gelsin sendeki mutlu mesut halini bizimle paylaş..dilerim Ahmet beyin de dediği gibi hiç bir şeyi yoktur.. Sağlıklı olması çok iyi olur.. Sevgiyi ve ilgiyi sizden aldığında hayatında eksik tamamlanmış olacaktır ben eminim..
Çok teşekkür ederim henüz gelmedi büyük ihtimal sabah getirecekler bir aksilik olmuş olacak ki :) evimizde 4 yetişkin iki tane yuvalıkta bebişimiz var bu ufaklıkta gelince onlarla mutlu mesut yaşıycak inşallah :)

Durum güncellemesi arkadaşlar biraz geç oldu ama yukarıdaki bebeğimiz şuan bu halde :)

Ekli dosyalar

• IMG_5312.JPG
    IMG_5312.JPG
    820.9 KB · Görüntüleme: 15
Geri