Doğukan Hazar
Emektar Üye
Yeni aldığım kuşu sizlerle paylaşmak istedim
Tesekkurler sagolunMaşallah tosuncuğa =D
Sağlıklı bir mubiş maşallah ^_^
Tesekkur ederim insallah oyle olurMasallah cok güzel görünüyor. Uzun ömürlü olur insallah
Tesekkur ederim yavuz bey sagolunMaşallah ömrü uzun olsun İnşallah.
Tesekkurler ugur bey sagolunMaşallah.Hayırlı olsun.
Güle güle besleyin.
Cok tesekkur ettim Yusuf bey. Eksik olmayinMaşaallah güle güle besleyin keyifli hobiler
180 liraya aldim 2015 bilezikli tosun. Tesekkur ettim sagolun. Buyukbaba oldugu gunleri de goruruz insallahheybetliymiş maşallah tam böyle büyükbaba olacak tip var bunda
kaça aldınız acaba merak ettim
Tesekkurler bunyamin beyMaşallah, keyifle besleyin.
Sagol kanka. Eger yavrusunu alirsak seninkilerle besik kertmesi yapariz artikMasallah tosuna
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim. InsallahMaşallah torunlarini da seversiniz inşallah
Tesekkur ederim.maşallah güzel kuş kardeşim hayırlı olsun benim dişiye de böyle heybetli bir baba lazım başa gelsin
Tesekkur ederim.
Sizin kuslarin rengi de cok guzelmis. Disi de epey kizismis. Insallah kisa zamanda yavru alirsiniz
Bence tekrar eslestirmeyi denemeyin. Erkegi veya disiyi degistirin. Öldürür yoksa disi allah korusuntşk ederim üstad ama malesef eş tutmadılar birbirlerini ve dişi resimde görüldüğü gibi erkeği kafasını yaralıdı şuan 6 gündür ayrı kafeslerde tuttuyorum ikiside kafesde kafes tellerine kur yapıyorlar atıcam aynı kafese ama sonuş değişirmi bilinmez yavru alırsam çok güzel olur tabi olmazsa değişecem
Dişi Kuş
Erkek Kuş
Sonuç Erkek Kuş Kafasından Yaralı bir Halde