pek bu tür şeyler hakkında bilgili kişi yok sanırım oyüzden yazmıyorlar yoksa çok aktif biryer burası.Biri yazacak mı?
Öyle biri tanıdığımız yok malesef o yüzden yoksa bende üreticiden alırım@sezin_ arkadaşımızda muhabbet kuşu vardı sanki kendi üretimi .. Aslında petshop yerine kendi üretimlerini satan arkadaşlardan alsanız daha sağlıklı bir tercih olur.
Siz değil zaten forumda başka bir arkadaşımız..Site içerisindede sahiplendirme ya da satım yapan kişiler var.Öyle biri tanıdığımız yok malesef o yüzden yoksa bende üreticiden alırım
Öyle biri tanıdığımız yok malesef o yüzden yoksa bende üreticiden alırım
Aynen, üreticiler çok fazla burada, eğer bir konunun solunda mavi kutu içinde İstanbul yazıyorsa bence girip sahilendirilmişmi diye bakın, sahiplendirilmediyse alabilirsiniz il içi sahiplendirme var ve genellik İstanbul'daSiz değil zaten forumda başka bir arkadaşımız..Site içerisindede sahiplendirme ya da satım yapan kişiler var.
elimde 2 tane ev üretimi yavru var dilerseniz ilanlar bölümünden bakabilirsiniz fiyat konuşulur.Öyle biri tanıdığımız yok malesef o yüzden yoksa bende üreticiden alırım
2 aylık elimdeki ama çok bir fark olmaz ele alışkınBen 1maylık erkek bir kuş arıyorum
Erkek var mı?2 aylık elimdeki ama çok bir fark olmaz ele alışkın
2 aylık erkekde var Sezin'de onuda alabilirsiniz 1 aylık olması şart değil, hertürlü alışıyorlarBen 1maylık erkek bir kuş arıyorum
evetErkek var mı?