Isırıyor

Kerim0618

Yeni Üye
Arkadaşlar meraba 45-50 günlük Erkek muhabbet kuşum var önceden ele geliyordu ısırma huyu yoktu ama artık doğru dürüst ele gelmiyor bide aşırı ısırıyor kafes içinde veya Avucuma aldığımda nasıl bıraktırabilirim bu huyunu lütfen yardımcı olun

ısırmayı bıraktıramazsınız iç güdüsel olarak kuşlar ısırırlar.Sadece azaltabilirsiniz youtubeda eğitim videoları var uygularsanız ısırması azalacaktır.

ısırmayı bıraktıramazsınız iç güdüsel olarak kuşlar ısırırlar.Sadece azaltabilirsiniz youtubeda eğitim videoları var uygularsanız ısırması azalacaktır.
Isırdığında tepki falan vermeyin diyorlar ama zaten tepki vermiyorum ama yinede bırakmadı gitti

Arkadaşlar meraba 45-50 günlük Erkek muhabbet kuşum var önceden ele geliyordu ısırma huyu yoktu ama artık doğru dürüst ele gelmiyor bide aşırı ısırıyor kafes içinde veya Avucuma aldığımda nasıl bıraktırabilirim bu huyunu lütfen yardımcı olun
Avucunuza kesinlikle almayın. Nefret ederler. Ayrıca kafes içinde ısırması normaldir. Bildiğim kadarıyla kafesi yuva olarak benimsedikleri için içgüdüsel olarak yuvayı korumak için isirabilirler. Ayrıca kuşunuzun arada sırada ısırması normaldir yeter ki düşman olarak koparircasina ısırmasın

Geri