2 gün kimse yazmayınca dün tetramezatin e başlamıştım. Dün ve bugün suluğuna koymuştum. Keseyim mi onu?Vilmectin damlatın ense derisine. 7 gün arayla 3 seans şeklinde ayrıca probiyotik verin. 4 gün içinde düzelme olmazsa yazın.
Kötü görünüyor umarım toparlarBenim de dişi kuşum 3 gündür ishal 2 gündür sadece dal darı prinç suyu verdim, su gibiydi ama biraz toparlandı. Tam olarak geçmedi hala ishal devam ediyor, poposu ıslak. Hangi ilacı kullanmam gerekiyor, yanlış tedavi uygulamak istemiyorum
Selçuk Bey birazdan sitraks alacağım eczaneden. Baktım iç parazit ilacı yazıyor da kuşumda parazit mi var anlamadım. Bir de nasıl kullanacağım ne ölçüdeDediğim gibi vilmectin tedavisi yapın. Ama tetrayı da kesmeyin. 4 gün devam edin. Vilmectin yerine sitiraks da kullanabilirsiniz.
Tamamdır. Çok teşekkür ederim Selçuk BeyYarım suluğa 5 damla şeklinde katın. Suyu 6 veya 12 saatte bir yenileyin. Yarın berecekseniz şimdiden suluğu alın önünden yarın sabah ilaçlı su hazırlayıp verin. Evet iç parazitten şüphelendim ben.