İshal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Diyap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diyap

Paylaşımcı Üye
Selam.sirke aspur probiyotik hepsini denedim.sadece sirkeyi verdiğim sürece ishali geçiyor.vermeyince yine oluyor.çarem kalmadı.sizin videolarınızıda izledim.erkek kuşuta problem yok.dişide var ishal.4 aylık kuşlar.Rica etsem bana bir ilaç önerirmisiniz.etkili iyi gelecek.artık yapabileceğim birşey kalmadı kendi haline bırakırsam muhtemelen ölücek.
@Ayhan OTÇUOĞLU mavi olan hastamız.

Ekli dosyalar

• 15124719332311650810154.jpg
    15124719332311650810154.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 25
Eczaneden ercefuryl alın. Suluğuna 3-4 damla damlatın iyice karıştırın. 1 gün verin en fazla 2 gün günlük tazeleyerek. Ertesi gün vitamin ertesi gün probiyotik verin. İnşaallah geçecektir. Sonra yine vitamin, yine probiyotik. birer gün daha.

Eczaneden ercefuryl alın. Suluğuna 3-4 damla damlatın iyice karıştırın. 1 gün verin en fazla 2 gün günlük tazeleyerek. Ertesi gün vitamin ertesi gün probiyotik verin. İnşaallah geçecektir. Sonra yine vitamin, yine probiyotik. birer gün daha.
Tmm tşk ederim.inşallah biter şu ishal.

@Ayhan OTÇUOĞLU abi dediğin ilacı vermedim henüz.bir resim daha atayım bi bakıver.sabah bu halde oluyor .sanki ishalden başka bi durummu tam emin olamadım.sen çözersin bunu.

Ekli dosyalar

• 20171207_111952.jpg
    20171207_111952.jpg
    972.5 KB · Görüntüleme: 22
Bir kuş kafasını o şekil gömüp uyuyorsa %90 zaten sorunu var demektir. Ishal çok tehlikeli kuşlar için bian önce önlemini al.

Bir de benim kuş ishal olduğunda dal darı vermiştim direk kesmişti gerçi senin durum baya ileri duruyor acil şifalar :/

Bir kuş kafasını o şekil gömüp uyuyorsa %90 zaten sorunu var demektir. Ishal çok tehlikeli kuşlar için bian önce önlemini al.

Bir de benim kuş ishal olduğunda dal darı vermiştim direk kesmişti gerçi senin durum baya ileri duruyor acil şifalar :/
sağol.uğraşıyorum.sagolsun abi ilaç söyledi.aldım verdim.bakalım sonucu bekliyorum.

Antimikrobiyel bir ilaçtır önerilen. Vermelisiniz. Verin ondan birgün sonra bakmak lazım. Siz geçiktikçe daha çeşitli komplikasyonlar gelişebilir.
@Ayhan OTÇUOĞLU abi dediğin ilacı koydum içemedi pek keyfi yoktu.ben suluktan aldım verdim aģzına bir iki damla.şuan poposu temiz hareketlenmiş .buna ne vitamini vericem bende vitamin yokda.

Kızıl dal dari yada sarı dal dari verin ishali kesiyor diye okumuştum denemekden zarar gelmez .

Geri