İshal ve kabarma

bahadır.erk

Yeni Üye
Yeni aldığım kuşları eve getirirken soğuk rüzgara maruz kaldılar iki kuşta kabarıyor ve dişide ishal var internette çok fazla farklı ilaç markası ve türü var hangi ilacı ve markayı kullanmalıyım?
Dişinin dışkısında bol miktarda beyaz kısım ve etrafa yayılan sarı bi sıvı var erkekte ise daha küçük beyaz ve yeşil yine etrafa yayılan sarı bi sıvı var.(Fotoğraf nasıl paylaşılıyor bilmediğim için dışkı resimlerini atamadım)

Merhaba,
Kuşların son hallerinin videosuna ve beyaz peçete üzerine yaptıkları 6-7 tane dışkının fotoğrafına bakalım. Foto için hızlıresim.com, video için streamable.com sitesini kullanabilirsiniz buraya link atın.
Kuşların iştah ve enerji durumları nedir bu arada?

Link paylaşılamadı sanırım bi daha deniyim olmadı sabah videolarınıda çeker atarım

Dişi kuşu yem yerken gözlemliyemedim ama eş oldukları için erkek onuda besliyor erkek kuşun iştahı iyi enerjileri ilk güne göre düşük sadece yemliğin olduğu tünekte duruyolar şuan gervit multivitamin veriyorum elimde probiyotik falan gerekli olan çoğu vitaminler var onlardan kullanıyorum şuanlık

Oda sıcaklıklarınıda 22 ile 24 derecede sabitledim umarım iyileşirler yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Oda sıcaklıklarınıda 22 ile 24 derecede sabitledim umarım iyileşirler yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Hangi marka probiyotik?
Her gün yenisini hazırlayarak probiyotik verelim,probiyotikli su en fazla 1 gün sulukta kalabilir. Sonra döküp yıkayın suluğu. Yeniden hazırlayın. 3 gün probiyotik kullandıktan sonra beyaz peçete üzerine yaptıkları yeni dışkılarının fotoğrafını paylaşın. Probiyotik verdiğiniz süre boyunca meyve sebze vermeyin.Bu arada 22-24° sabit ısı iyi 👍🏻
Bilinçsizce ilaç satın almayın ve kullanmayın bu da uyarım olsun.

İshal geçmezse kanatlı kliniğine muayene ettirebilirsiniz,dışkılarını ve kursaktan alınan örneği analiz ettirebilirsiniz.
Böyle bir imkan bulamazsanız buraya yazarsınız yeniden.

Oilmix-s alın veya repiratory turbo alın solunum yollarını rahatlatacaktır.

Kekik çayı verin 1 kez.

Hocam Kekik çayını probiyotiği 3 gün kullandıktan sonramı veriyim yoksa probiyotiğe 1 gün ara verip o şekildemi veriyim

Hocam Kekik çayını probiyotiği 3 gün kullandıktan sonramı veriyim yoksa probiyotiğe 1 gün ara verip o şekildemi veriyim
Ara vermenize gerek yok. Sabahleyin kekik çayı verin.2-3 saat sulukta kalsın ama kuşlar içsin yani. Sonra dökün ve öğlenleyin de probiyotikli su hazırlayın koyun kafeslerine.

Dışkıları kötü kabarıklıkta varmış kuşlarda. bence ilaç başlanması gerekiyor. Kuşları veterinere götürebilirseniz götürün mutlaka.

Geri