görüntüsü bile çok kötü geçmiş olsun çabucak iyileşir umarım
Teşekkür ederim . Ishal gibi mi yanlış mı düşünüyorum
Kafes çok pis gözüküyor gerçekten. O kafeste kalmak onlar için zararlı olabilir. Kafesinizi 2 günde bir temizleyin derim. Hatta 2 günde bir normal kakası olan mubişler içindir , ki bu dışkılar birazda sulu bundan dolayı her gün akşamı değiştirmenizi öneririm. Belkide kafesten hastalık kapmışlardır. Tabana gazete sermeyin derim , onun yerine kağıt havlu serebilirsiniz. Kağıt havlular suyuda emerler , ferah gösterirler ve sağlıklıdırlarda. Bu ishal gibi gözükmüyor. İshal , dışkıdan çok su bulundurur gibi olur fakat burda çok dışkı var. Başka bi veterinere götürün derim. Suyunuda aynı zamanda her gün temizlemenizi öneririm. Vitamin takviyeleri yapın yemine , suyuna. Çok geçmiş olsun
1 günde oluyor zaten bu bende anlam verebilmiş değilim. Şimdi değiştirdim yarın foto yüklerim yine aynı yani. Bu kadar çıkıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir günde oluyorsa , günde 2 kez bile değiştirebilisiniz. Ne kadar temiz o kadar iyi. Daha demin bahsettiğim ishal ilacının dışında , petshop lardan alabileceğiniz , vitamin takviyeli yemler var. 5 kuruş daha verip , kaliteli olanından alırsınız. Birde , sıvı vitamin var. İsmi "Avisol-A" buda aynı daha demin , ishal ilaında bahsettiğim gibi kullanılıyor. Sağlıklı kuşlarda , 2 gün ishal ilacı , 5 gün duru su , 2 gün vitamin , 5 gün duru su , 2 gün ishal ilacı... Diye konuluyor. Sizde bu vitaminleri ve ishal ilacınızı alabilirsiniz ve bu şekilde kullanabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun.
Avisol değil de başka vitamin markasından var. Ishal ilacını iki günde bir koyuyorum ana duru su dinlenmiş su mu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır , duru su yani içinde hiçbirşey konulmamış , sadece içme suyu. Yani içine vitamin , ishal ilacı eklemeden sadece normal içme suyu koyuyosunuz 5 gün
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:21 -->-> Daha önceki mesaj 15:14 --
@prax Birde fazla geç kalmadan veterinere götürmenizi öneriyorum. En iyisini onlar bilirler , belkide ishal değil. Belki bağırsaklarından enfeksiyon kapmıştr vb. onun için , hemen bir veterinere götürün. Hatta bugün götürün derim , zaten bir kaç gün geçti bu konuyu açalı siz , onun için hemen götürün. Böyle olaylarda , hiç beklemeden veterinere götürülmesi gerekir. Erken tedavi hayat kurtarır.