Arzufurkan
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba benim muhabbet kuşumun adı çapkın 7 aydır bizimle o kadar enerjik konuşkan oyuncu bir kuştuki anlatamam aşkım derdi çapkın derdi kendi çıngırağının sesini çıkarırdı öpücükler atardı tepemizden inmezdi eve gelen bütün misafirler bayılırdı ona tertemizdi çok enerjikti bazende sinirlenir bağırırdı bize sonra birden ishal halsizlik ve hiç konuşmama òtmeme durumu basladi bi iki gün böyle oldu sonra ağzında tükürük gibi bişey gördük hemen gittik veterinere antibiyotik tozu verdi suyuna günlük mercimek tanesi kadar koymamızı ve vitaminide eklememizi söyledi 10 gün kadar yapın dedi yaptık kafesinide kaloriferin önüne koyduk ballı krakerde aldık 10 gün oldu düzelmedi kuyruk hep düşük kafasını sokup uyuyor sürekli asla konuşup ötmüyor ama ilginç şekilde hiç yem yemeyi kesmedi harika yiyor kakasıda düzgün bayadır omzumuza gelip yüzümüzün sıcağında uyuyor kusura bakmayın çok uzun yazdım ama gercekten o kadar üzülüyorumki 7 aylık hamileyim ve kaç gündür onun için üzülüp ağlıyorum korkuyorum ....fotoğrafta göründüğü gibi uyuyor hep