B Burak BARAN Guest 30 Mar 2013 #1 daha önce çekoslavak olabilir denmişti ama fotolar iyi değildi bunlar daha iyi galiba. ırkları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
daha önce çekoslavak olabilir denmişti ama fotolar iyi değildi bunlar daha iyi galiba. ırkları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 30 Mar 2013 #4 Beyaz çekoslavak kırığı gibi sarı yerli gibi geldi. Cinsiyetleri belli olmuyor burdan. 1-2 aylık civarı.
Beyaz çekoslavak kırığı gibi sarı yerli gibi geldi. Cinsiyetleri belli olmuyor burdan. 1-2 aylık civarı.
U Umutcan AĞLAR Guest 30 Mar 2013 #5 cerelerını yakından çekip atarsanız cinsiyetleri hakkında yardımcı olabilirim
B Burak BARAN Guest 31 Mar 2013 #6 cinsiyetleri hakkında daha önce bilgi almıştım teşekkürler. ırkları tam olarak belli olmuyor heralde.?
cinsiyetleri hakkında daha önce bilgi almıştım teşekkürler. ırkları tam olarak belli olmuyor heralde.?
B Burak BARAN Guest 31 Mar 2013 #8 Fikret SAĞ' Alıntı: kuşlarınız gayet saglıklı yerli bir çift Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam. bu çiftten ne renk yavru çıkar acaba?
Fikret SAĞ' Alıntı: kuşlarınız gayet saglıklı yerli bir çift Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam. bu çiftten ne renk yavru çıkar acaba?
S süleyman yılmaz Guest 31 Mar 2013 #10 benim kuşların ırkını da söylerseniz sevinirim bunlar eş tutarmı
B Burak BARAN Guest 31 Mar 2013 #11 bunlarda yerli bir çift gibi geldi bana. maşallah güzel kuşlar.. kavga etmiyolarsa eş tutabilirler ama kuşların daha yaşı küçük 8 aylık civarı. forumda tecrübeliler 9 aydan önce yavruluk yanlış demişlerdi istersen bi değerlendir.
bunlarda yerli bir çift gibi geldi bana. maşallah güzel kuşlar.. kavga etmiyolarsa eş tutabilirler ama kuşların daha yaşı küçük 8 aylık civarı. forumda tecrübeliler 9 aydan önce yavruluk yanlış demişlerdi istersen bi değerlendir.