Berkay ERDİNC
Emektar Üye
teşekkürler bünyamin bey.sanırım bukez parçalı yok daha diken tuylerı yenı cıkıyor yavruların ama zannedersem parçalı olmayacaklarMaşallah, Berkay usta bereketli üretimler olsun.
Standartları yukseltiyosun
parçalı yok mu parçalı☺
çok teşekkür ederim cüneyt bey sağolun.Masallah berkay usta hayirli uretimler olsun.
evet bünyamin bey gerçekten şaşırttı benide avucunuza aldıgınızda şok edecek kadar iriGelecek vadediyorlar maşallah, özellikle sari kafa
kartal yavrusu gibi duruyor
sağol ercan usta hepimize hayırlı üretimler olur inşallahMaşallah boşver anne çek kırığı baba ıngiliz kırığı çiftten ıngiliz alanları tünekte belli ediyor kuşlar kendini tüyden sonra hepten uçuşa geçer bunlar. Hayırlı üretimler
teşekkürler uğur bey sizede saglıklı bol üretimler diliyorum.Maşallah.Bereketli ve bol üretimler.
çok çok teşekkür ederim gurur duydum yorumunuzdan dolayı.çok sağolunBerkay Bey hayranlıkla seyrediyorum. Döktürmüşsünüz gene. Maşallah maşallah maşallah.
kuştan anlamak böyle birşey hatta ürettiği kuşu bilmeyenler okusun bu yorumuzu teşekkürler bünyamin beyFarkediliyor zaten, kuşun tunekteki duruşu ve ayaklardan.
Maşallah.
teşekkürler fatih beyMaşallah hayırlı üretimler olsun..
çok teşekkür ederim yusuf bey sağolun sizlerede inşallah.Maşallah Rabbim nazardan sakinsin bereketli ve sağlıklı üretimler
teşekkürler gökhan beyHepsine maşallah. Tüyleri kadar ömürleri olsun.
teşekkürler gülşen hanım daha iyileri sizin olsunMaasallah cok iri arkadan cekilmis resimde net belli oluyor .gule gule buyusun
teşekkürler serkan usta.hepsinin tüylerini bekliyorum zaten sizede hayırlı üretimler sağolunMasallah kuslar cok guzel..Insallah daha da guzellesir ilk tuyden sonra..Hayirli uretimler dilerim.