Kalamar daha once kullanmadim tavsiye ettiler bugun aldim eve gidince takicamBahsettiginiz gozlemlere gore olabilir bu mumkun. Sık kalamar tuketimi mevcut mu?
Kesinlikle bulundurmaniz gerekKalamar daha once kullanmadim tavsiye ettiler bugun aldim eve gidince takicam
Tuketim fazla olursa peki ?Kesinlikle bulundurmaniz gerek
Kalamar yumurta olusumuna takviye sagliyor takviye sagladigi icin de cok sık tuketim yumurta habercisidir buradan anlayabilirsinizTuketim fazla olursa peki ?
Yani 1 kalamari kac gunde yada kac haftada bitirirler yumurtlama donemindeyse ?Kalamar yumurta olusumuna takviye sagliyor takviye sagladigi icin de cok sık tuketim yumurta habercisidir buradan anlayabilirsiniz
Bu kusa bagli sadece disi yemez erkek de yer.Yani 1 kalamari kac gunde yada kac haftada bitirirler yumurtlama donemindeyse ?
Nijer tohumu kullaniyorum havuc 3 gunde bir veriyorum marul veriyorum vitamin veriyorum yani kendimden iyi bakiyorum diyebilirim bugune kadar cok cift degistirdim yumurta alamadim yumurtaliga bile girmediler bunlardan baya umitliyimBu kusa bagli sadece disi yemez erkek de yer.
Tuyden ciktilar amaNijer vermeyin tüye girerler yumurtali mama yapin.
Hic kullanmayin mi diyorsunuz yaniTüyden cikmalari tekrar tuye girmeyecegi anlamina gelmez
Tamam artik kullanmayacam vede birsey daha soylemek istiyorum benim kuscuma fotograflari gosterdigimde 1 hafta 2 hafta sonra yumrtlarlar dedi bana yuvaya girdikten sonra yumurtlayacagini bana soyledi bunun bi kesinligi yok degil miSaglik acisindan evet, zaten normal kullandigimiz yemler de mevcut fazla olmasa da.
Tamam ilgilemdiginiz icin cok tessekurler iyi gunler diliyorumEvet oyle