İbrahim AKSU
Paylaşımcı Üye
Merhaba arkadaşlarım, muhabbet kuşları için soracağım, genelde hep duyduğum bişey bu, ilk kuluçkaları boş çıkar diye, bu gerçekten böylemidir böyle ise neden? Teşekkürler
Merhaba arkadaşlarım, muhabbet kuşları için soracağım, genelde hep duyduğum bişey bu, ilk kuluçkaları boş çıkar diye, bu gerçekten böylemidir böyle ise neden? Teşekkürler
Peki arkadaslar şöyle sorayım, benim muhabbet kuşum 4,5 aylık ve yumurtladı 5 tane daha bu günlerde ve yatıyor yumurtaların üstüne, beklemelimiyim yoksa hayvan bu şekilde yorulurmu, ne olacak bilemiyorum
Evet kuşlar kendi yavrularımdan, 4,5 aylık olduklarından eminim, dolu çıkma ihtimali var o zaman, bekleyip deneyim kazanmasını sağlayalım o zaman
Erkek kaç aylık. Birde ceresi kaç aylıkken mordan maviye döndü acaba ?
Peki arkadaslar şöyle sorayım, benim muhabbet kuşum 4,5 aylık ve yumurtladı 5 tane daha bu günlerde ve yatıyor yumurtaların üstüne, beklemelimiyim yoksa hayvan bu şekilde yorulurmu, ne olacak bilemiyorum
kardeş yerli kuşlar erken griyor erginliğe kaç gün oldu son yumurtayı yapalı internetten bakabilirsin fenerle kontrol edebilirsin kardeş son yumurta olalı 6 gün geçti ise
kardeş fazla rahatsız etmeden 6 gün olunca fenerle bak ilk gelen yumurtayı işaretledin mi
Yok hocam işaretlemedim ama bunu ilk sizden duyuyorum bişey daha öğrenmiş oldum tşk ederim , bundan sonra ilk fırsatta öyle yapıcam