Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Foruma bugün kaydoldum, o yüzden şuan doğru yere mi yazıyorum tam olarak emin değilim fakat videoda burası gösterildiği için buraya yazıyorum. 1,5-2 hafta önce bir muhabbet kuşu aldık. Bu benim ilk kez baktığım muhabbet kuşu olacak inşallah. Fakat bir iki sorum var aklıma takılan. Öncelikle bize henüz alışmadığına eminiz
Elimizi uzattığımızda hep kaçıyor ve sadece birkaç kereye mahsus elimizden yemini yedirebildik. Kafesinin kapısını açıyoruz fakat çıkmıyor. Kafesinde ayna var fakat bazıları olsun bazıları olmasın diyor kafamız karışık bu konuda. Tabi bize alışmasını istiyoruz, kafesinden çıkıp uçmasını istiyoruz sonuçta hapis hayatı gibi bir psikolojiye girmesini istemeyiz. Ayrıca daha önemli bir husus var, birkaç gündür kuşumuz boğazında bir şey kalmış gibi sesler çıkarıyor. Yemini falan yiyor anormal bir durum yok fakat o sesler bizi korkuttu doğrusu. Ve bu sesleri sürekli çıkarıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim çok, şimdiden teşekkür ederim.