ilaç vermekte zorlanıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emreoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emreoz

Meraklı Üye
arkadaşlar,

Kuşumda kuruma hastalığı çıktı, ağzından enjektörle vermem gereken bir dolu ilaç var, ilk günlerde halsiz olduğu için verebiliyordum da bugün 5. gün, hem elime almakta zorlandım kaçışmaya başladı, hem de ilaçları vermekte zorlanıyorum ağzını açmıyor verdim sanıyorum ilaçları bir bakıyorum ki dökülmüş tüyleri ıslanmış, ne kadarı döküldü bilemiyorum, tam ölçüsünü ayarlayamıyorum az ya da çok oluyor. Ne önerirsiniz, ağzını nasıl açtıracağım? Var mı bir kolay yolu?:confused:

Gelişme olacak mı yazarsanız sevinirim, inşallah sağlığına kavuşur.
Bugün 4 gün oldu tedaviye başlayalı, düne kadar halsizdi, bu sabah biraz canlanmış gibiydi, sanki bu akşam biraz daha iştahı yerine geliyor gibi, hoş bütün gün fazla yem yememiş ama şimdi hem ben yedirdim hem kendi de tırtıklıyor biraz, en önemlisi dışkısındaki yemler küçüldü gibi. Sabahları ishal oluyor biraz ancak geçiyor sonra. Bunlar inşallah iyi gelişmelerdir, Allah nasip etmiştir inşallah iyileşir :oops::oops::oops::oops::oops:

Yavru elle besleme maması alıp kendiniz besleseydiniz muhtemelen daha hızlı sonuç alırdınız. Eğer halen yem yemede sıkıntı varsa bunu siz yapmalısınız. Beslenemezse, en kaliteli ilaçlar da ise yaramaz

Yavru elle besleme maması alıp kendiniz besleseydiniz muhtemelen daha hızlı sonuç alırdınız. Eğer halen yem yemede sıkıntı varsa bunu siz yapmalısınız. Beslenemezse, en kaliteli ilaçlar da ise yaramaz
Ooo bilmiyordum öyle birşey olduğunu, araştırayım hemen çok teşekkürler

Dün yaklaşık 1 silme çay kaşığı kadar pelet yem, minik bir parça elma ve kendi yemini yedirdim, (kendi yemini de çok fazla yemiyor gerçi şu an). Bu sabah az biraz pelet yem yedi kendi yemini de yiyor bu iyi mi, akşam çay kaşığıyla pelet yem ve pirinç haşlayıp vereyim diyorum, az mı besleniyor acaba? :eek: Sağlık tohumları var versele laga onları da karıştırayım mı yemlerine?

Eğer pelet yem yiyorsa hemen hemen bütün besin ihtiyacını karşılar.
Ayrıca pelet yem yiyorsa bence tohum vermeyin, bu şekilde devam etsin. Ben kendi kuşlarımda pelet yem için çok uğraştım ancak başarılı olamadım.

Eğer pelet yem yiyorsa hemen hemen bütün besin ihtiyacını karşılar.
Ayrıca pelet yem yiyorsa bence tohum vermeyin, bu şekilde devam etsin. Ben kendi kuşlarımda pelet yem için çok uğraştım ancak başarılı olamadım.
Az az kaşıkla yediriyorum biraz sabah biraz akşamları,toplam günlük 1 silme çay kaşığı kadar yemiş oluyor. 3-4 gündür yeni vermeye başladım. kendi yemini de yemek istiyor sanırım ki peleti yedirdikten sonra inip yem de yiyor. Böyle iyi beslenir mi sizce?

Geri