E
eshabil
Guest
patenti tamamen şahsıma ait, eksiklikleri olmakla beraber en kısa zamanda yeni objeler ve nesneler eklemeyi düşündüğüm kafesimi beğenilerinize sunuyorum. hayvan beslemek emek ister, vijdan ister. hayvanlar bizim yoldaşlarımız, onlara en güzel şekilde yaşama alanları vermeliyiz. temizlik, bakım ve doğal kafes alanı. kafesime dikkat ederseniz tabanı toprak ve çimle kaplı.(baklava tepsisine benzer, sac tepsi var-çıkabiliyor temizlik için.
içerisnde orjinal ağaç tünekler mevcut. dişi şuan yuvada. 3 yumurta var. umarım sağ salim çıkar yavrularım ve kafesimin doğal çim-toprak- ağaç yaşam alanında mutlu yaşarlar. bu kuşları yuvaya koyar koymaz 1 hafta sonra ortamı beğenip eş tuttular ve yavru bekliyorum. umarım beğenmişinizdir. birtek şey daha eklemek istiyorum. elektirikli su değirmenleri var. ondan alıp ekliycem. su içerken daha doğal olucak. suyu değirmene doldurunca fazlası çimlere akıyor olacak belki ışıklıda olabilir-gece kapatmak şartıyla.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:19 -->-> Daha önceki mesaj 19:17 --
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:19 -->-> Daha önceki mesaj 19:17 --