Erman ARSLAN
Meraklı Üye
Gerçekten Güzel bir site. Aranıza yeni katıldım ve aslında ilk iş olarak aldığım kuşlara kafes yapmak istedim çünkü o ufacık şeyin içerisinde hareket etmeleri çok zordu. Bu arada ben kafesi yaparken maalesef aldığım kuşlardan biri hastalandı, Veterinere götürdüm ancak 2 gün içerisinde öldü. Petshoplardan birdaha kuş almamaya yemin ettim. Bulunduğum çevrede bir üretici buldum, hobi amacıyla çok çeşitli kuşlar üretmekte. Buradan 2 tane jumbo satın aldım. Belki aynı paraya petshoplardan 10 çift alırdım ama en azından kuşlar sağlıklı ve cins onun için içim rahat. Bu arada Kafes resimlerime bir göz atın bakalım beğenecekmisiniz? Tam içime sinmese de ilk deneme için fena sayılmaz. Önümüzde ki ay için de bir çift tepeli siparişi verdim. Üretim yapmak ve yavruları görebilmek için sabırsızlanıyorum. Bu arada merak ettiğim şu! Kafesim 100*65*50 Ölçülerinde. Önümüzdeki ay alacağım kuşları da jumbo çiftimin yanına koysam sorun teşkil eder mi? Aynı ortamda birbirlerine zarar verirler mi merak ettim. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim En kısa zamanda kuşlarımında resimlerini paylaşacağım Tekrardan HOŞBULDUK
Not: Resim eklemeyi beceremedim Blog linkimden BURAYA tıklayarak kafes resimlerime bakabilirsiniz.
Not: Resim eklemeyi beceremedim Blog linkimden BURAYA tıklayarak kafes resimlerime bakabilirsiniz.