Caner ERGÜL
Meraklı Üye
Maaşallah caner bey benim çiftimde yeni yavrularını verdi bu sefer fll aldım çok şükür 6 tane yumurcak büyüyorlar.sizinkilerde fll çıkar inşallah az miktarda talaş ekleyin yumurtaların altına
Maşallah, bereketli olsunlar.
sağolun sizinkilerede,hiçbirşey yapamazsam sadece yumurta sarısı ve kabuğu ile beraber rendeleyip veriyorum.yavrularda büyüdükçe yem ihtiyaçları artıyor ,hergün yemlikleri tazelemek gerekli,ve suluğu hergün doldurmalısınız.çünkü her yem yediğinde bir miktar su içip öyle kusuyor yavruya,suluğun bittiğini göreceksiniz herşeyleri bol olursa onlar hallediyor gerisini.Maşallah gülşen hanım . 5 dolu yazmamda son iki yumurta henüz yeni olduğundan damarlanmadı daha ama onlarda olursa 7 tane yavruya nasıl bakacak bilmiyorum Allah güç kuvvet versin inşallah. Yavrularınızın ömrü uzun olsun
sağolun sizinkilerede,hiçbirşey yapamazsam sadece yumurta sarısı ve kabuğu ile beraber rendeleyip veriyorum.yavrularda büyüdükçe yem ihtiyaçları artıyor ,hergün yemlikleri tazelemek gerekli,ve suluğu hergün doldurmalısınız.çünkü her yem yediğinde bir miktar su içip öyle kusuyor yavruya,suluğun bittiğini göreceksiniz herşeyleri bol olursa onlar hallediyor gerisini.
Maşallah hayırlı üretimler
caner kardeş maşallah,
hayırlı üretimler