Hep böyle mi kalacak

Feyzanur

Yeni Üye
DcR9ax.jpg

Merhaba iki sorum olacak benim. kuşumu 2 aylık iken aldım şuan da 8 aylık ama hala gagası mor bu şekilde. Maviye dönmeyecek mi acaba ? Bir de konuşturmaya çalışıyorum günlük 1 saate yakın dinlenirken ses kaydı açıyorum cicikus babacik gibi ama ilerleme kaydedemedim konuşmaz mi hiç ?

DcR9ax.jpg

Merhaba iki sorum olacak benim. kuşumu 2 aylık iken aldım şuan da 8 aylık ama hala gagası mor bu şekilde. Maviye dönmeyecek mi acaba ? Bir de konuşturmaya çalışıyorum günlük 1 saate yakın dinlenirken ses kaydı açıyorum cicikus babacik gibi ama ilerleme kaydedemedim konuşmaz mi hiç ?
Dişi zor ama konuşur. Kelimeleri tek tek öğretmeyi deneyin . Hatta mümkünse kendi ses kaydınızı yapın.

Dişi zor ama konuşur. Kelimeleri tek tek öğretmeyi deneyin . Hatta mümkünse kendi ses kaydınızı yapın.
Dcstv1.jpg

Bu da farklı bir açıdan fotoğrafı Allah Allah biz hep erkek olarak biliyorduk. 2 aylıkta hiç gagası kahve yada köyü degildi çok şaşırdım gerçekten bilgimde sınırlı bu konuda

Dcstv1.jpg

Bu da farklı bir açıdan fotoğrafı Allah Allah biz hep erkek olarak biliyorduk. 2 aylıkta hiç gagası kahve yada köyü degildi çok şaşırdım gerçekten bilgimde sınırlı bu konuda
Bem direkt cere renginde deliklere odaklandım. Beyazlık fazla olunca dişi oluyor. Kesin net söyleyemesemde yuzde 99.9 olarak değiştiriyorum tahminini. Ve bukadar dinletmeye mırıldanmaya kesin baslardı diye düşünüyorum. Bence dediğim gibi dişi

Bir de kusura bakmayın çok soru sordum ama bu kuş tırnağa falan da çok kur yapıyor yem kusmaya çalışıyor hatta topunun üzerine çıkıyor vs. Biz o yüzden de erkek olarak bildik hep Anlatabildim mi bilmiyorum

Bir de kusura bakmayın çok soru sordum ama bu kuş tırnağa falan da çok kur yapıyor yem kusmaya çalışıyor hatta topunun üzerine çıkıyor vs. Biz o yüzden de erkek olarak bildik hep Anlatabildim mi bilmiyorum
Estağfurullah. Sizi çok iyi anladım ama benim tshminim bu yönde çünkü ceredeki deliklerin etrafı beyaz. Erkekte bu bryazlık olmuyor. Yakından gözlemleme sansım olsaydı daha net anlardım ama burada tahminimiz kısıtlı oluyor :)

Bu beyaz kuşlarda boyle sıkıntılı durumlae yaşanabiliyor cinsiyet konusunda ben kafayı yemiştim zamanında 🤣🤣

Dişiler çok isiriyo bagiriyor diye biliyorum bir de bunun bıcır bıcır ötüşü var ve hiç isirmiyor. Ne kadar severken zorlasakta isirdigini görmedim hiç

Hayır,eğitim ve karaktere de bağlı. Dişiler de eğitilirse ısırmayabilir ve konuşabilir.Benim yetişkin dişi kuşum da çok uysaldır.
Sizin kuş dişiye benziyor,başka fotolarını da yükler misiniz

Geri