Maaşallah Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende bu anı iple çekiyorum fakat 1 aylık erkek ve 3 aylık dişim var rahat 6-7 ay beklemem gerek. Tekrar Maşallah
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorumO zaman bakayım. Peki bakmam için yavruya elime alırsam anne sinirlenir mi? Yavrudan soğur mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şırıncanın ucuna bir ince serum hortumu takın 5-7 cm arası uzunluğunda olsun iğnesini çıkarın tabiiki.ardından toz halinde bebk mamaları var onu su ile karıştırın.şırınganın içine çekin 5ml olacak şekilde kuşun ağzına sıkınPeki ben nasıl besleyeceğim [emoji29]
ya da aynı karışımı farklı şekilde uygulayabilirsiniz. kürdan yardımı ile. kürdanın ucunu mamaya batırıp yavru kuşun ağzının kenarına hafif hafif değdirerek te besleyebilirsinizPeki ben nasıl besleyeceğim [emoji29]
ELinize almadan da bakabilirsiniz, kimi ebeveyn kuşlar evet rahatsız olabilirler ama kimilerine de vız gelir tırıs gider hatta al sen bak ben bir su içeyim geleyim diye yuvayı da sze bırakır müsaade eder Bende her iki cinsten de var olduğu için biliyorum. Bu yüzden siz garanti altına alın, yuvalıktan bakın, yavrunun kursağını göreceğiniz şekilde yavruya şekil verebilirsiniz çok kolay bir işlemdir merak etmeyin. Eğer beslemiş ise sıkıntı yok beslememiş ise şırınga yeni doğan yavrular için sıkıntıdır. Kürdan daha mantıklıdır, hero baby i su ile karıştırıp yeterli kıvamda iken bebek mubişi elinize alıp kürdanı gagasına hafif bir şekilde dokundurmanı uyarı vermeniz olacaktır. O zaten anlar ve açar ağzınıO zaman bakayım. Peki bakmam için yavruya elime alırsam anne sinirlenir mi? Yavrudan soğur mu?
elinize sağlık eksik bilgi vericem diye korkuyordum siz tamamlamışsınızELinize almadan da bakabilirsiniz, kimi ebeveyn kuşlar evet rahatsız olabilirler ama kimilerine de vız gelir tırıs gider hatta al sen bak ben bir su içeyim geleyim diye yuvayı da sze bırakır müsaade eder Bende her iki cinsten de var olduğu için biliyorum. Bu yüzden siz garanti altına alın, yuvalıktan bakın, yavrunun kursağını göreceğiniz şekilde yavruya şekil verebilirsiniz çok kolay bir işlemdir merak etmeyin. Eğer beslemiş ise sıkıntı yok beslememiş ise şırınga yeni doğan yavrular için sıkıntıdır. Kürdan daha mantıklıdır, hero baby i su ile karıştırıp yeterli kıvamda iken bebek mubişi elinize alıp kürdanı gagasına hafif bir şekilde dokundurmanı uyarı vermeniz olacaktır. O zaten anlar ve açar ağzını